Motor electric

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Anddna
utilizator nou
utilizator nou

Motor electric

Mesaj de Anddna » 28 Iul 2011, 15:38

Va salut.
Ma intereseaza un motor pt. o barca de 2.7 m. Barca o sa o foloseca in special la plantat si ocazional la rapitor iar motorul doar in conditii de vant si valuri.
Bugetul ar fi undeva la 1500 ron si ma intereseaza in special modelele de la Minn Kota (Endura 55; New Endura 50; Vector 46). Care ar fi cel mai indicat.
Cu toate ca bateriile de masina cu acid nu sunt recomandate am 2 si daca cumpar un redresor, sa zicem tot un minn kota, ar face fata cat de cat pt unul din motoarele de mai sus, urmand ca ulterior sa iau unul cu gel?
Va astept sugestiile.

cata_asp
veteran
veteran

Motor...

Mesaj de cata_asp » 28 Iul 2011, 16:35

La banii aia iti iei linistit un termic, si scapi de acumulatori, redresor etc. (alti bani), nu mai punem ca pe vant puternic nu cred ca te poti descurca bine cu un electric.

Anddna
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Anddna » 29 Iul 2011, 14:30

Ai dreptate, doar ca nu e ceea ce imi trebuie, vreau o deplasare pe distante mici maxim 300 m si asta ocazional, iar cu unul termic la planat nu am ce cauta, plus ca face mai mult zgomot ca unul electric.
In principiu nu il voi folosi foarte mult, dar in momentul in care e necesar nu vreau ca abia sa ma misc pe apa.
Astept sfaturi de la cei ce au sau stiu acele modele.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Iul 2011, 14:37

Ia-ti un Endura de 46.... ptr ce vrei tu... este mai mult decat suficient si cu diferenta iti iei un acumulator decent...

Bambine zbuciumate!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Anddna
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Anddna » 01 Aug 2011, 11:07

Inca mai astept sfaturi si pareri. Ce ziceti de new endura 50, care ar fi diferenta dintre modelul vechi si cel nou?

Scrie răspuns