Motor electric Rhino GPS 65 lbs (func?ie ancor?)

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
crapmaniacul
veteran
veteran

Motor electric Rhino GPS 65 lbs (func?ie ancor?)

Mesaj de crapmaniacul » 31 Mai 2023, 08:44

Pe m?sur? ce tehnologia scump? de acum câ?iva ani ajunge s? fie la îndemâna mai multor produc?tori, asist?m invariabil ?i la apari?ia pe pia?a a unor produse cu preturi mult mai competitive azi decât ieri, este ?i cazul motoarelor electrice de bot cu func?ie de ancor? RHINO.

Motoarele electrice cu func?ie de ancor?, branduri deja consacrate ca Motorguide sau Minkotta înc? sunt disponibile la preturi cel pu?in nejustificat de mari ca s? nu spun nesim?it de mari ptr c? nu înglobeaz? cine ?tie ce tehnologie de ultim? genera?ie fata de un motor electric normal doar c? pân? mai de curând nu au avut concuren?? pe pia??.

A? vrea s? cercetez mai îndeaproape motoarele de la Rhino având în vedere c? cel pu?in datele preliminare sunt încurajatoare.
Am v?zut recent probabil ultimul model de motor cu func?ie de ancor? scos de RHINO pe piata , un model de 12V ?i 65lbs, suficient s? ?in? în curent pe Dun?re aproape orice barc? de aluminiu de 4-5 metri ?i pre?ul super interesant de pu?in peste 1000 euro.

Voiam s? întreb dac? pân? acum a testat cineva acest motor ?i dac? poate s? fac? un succint review cu punctele lui tari ?i punctele mai slabe, dac? l.ar recomanda sau nu.

De brandul Rhino am auzit mai demult, se aduceau din Germania astfel de motoare electrice ?i erau super OK ?i la preturi mai prietenoase, fiind f?cute tot în China identic cu brandurile concurente mai scumpe de 2 sau 3 ori.
Atâta timp cât ai garan?ie 2 sau 3 ani, produsul dpdv tehnic si cf fisei tehnice are performante decente, pre?ul de achizi?ie e super OK, a?a c? nu v?d de ce nu i.am acorda o mai mare încredere.
Pun o poz? mai jos cu unul din modelele Rhino.

Screenshot_2023-05-31-09-13-01-42_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg
Screenshot_2023-05-31-09-13-01-42_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg (30.31 KiB) Vizualizat de 42349 ori

Scrie răspuns