Salutare,
Vreau sa mi achizitionez un motor de barca 4cp in 4timpi si as vrea o sugestie de marca. Barca este un KM 280 Kolibri (Ucraina). Astept sugestiile voastre. Mersi.
motor 4cp 4timpi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
de o saptamana am cumparat un Suzuki DF 2,5 S, Four Stroke, si vreau sa zic, e o bijuterie de motor, zgomot mic, consum.....ma dat pe spate, la 11 ore de functionare, am consumat, aproape 1 Litru de benzina.....binenteles, la relanti, e in rodaj....foarte multumit de el....
Cred ca si cel de 4 CP merge la fel de silentios.
Spune-mi si mie de unde cumpar o Kolibri KM 260.....?
kolibri 260
salmonico scrie:de o saptamana am cumparat un Suzuki DF 2,5 S, Four Stroke, si vreau sa zic, e o bijuterie de motor, zgomot mic, consum.....ma dat pe spate, la 11 ore de functionare, am consumat, aproape 1 Litru de benzina.....binenteles, la relanti, e in rodaj....foarte multumit de el....
Am dat de un domn din hunedoara care aduce la comanda orice model de barca Kolibri. Problema este ca dureaza cam o luna. Eu am comandat in iunie pe la sfarsit si mi a spus ca imi ajunge la sfarsitul lunii iulie.Nici macar fabrica din Ucraina nu are pe stoc. Nu vrea niciun ban avans , plata se face la livrare. N-as vrea sa ti dau ink nr de tel al domnului respectiv pana nu imi livreaza mie comanda ca sa pot sa recomand la altii. Cand o sa ma vad cu ea in portbagaj sau chiar la prima lansare la apa promit ca dau si restul de detalii.
-
- utilizator constant
motor 4cp 4 timpi
Totusi vreo sugestie legata de topic va rog