motoare in 2 timpi ????
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
- Borealis Fly
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Am manuale de motoare
Dansatorule nu este chiar asa, dar daca vrei iti pot da manuale de la toate motoarele.. insa in ziua a 8-a deja esti plictisit.Wavedancer scrie:Si la alea in 4 timpi cum e? Un timp mergi, un timp stai, un timp il repari si un timp il injuri?
Da, revenind la subiect, intradevar conform legile UE, CE, UEFA, FIFA FUFA..alea -alea, se pare ca motoarele in 2 timpi pe carburator, subliniez pe carburator nu mai sunt agreate.
acum ramane de vazut.
Fir Intins oricum, si in 2 si in 4stoke
nmmarine a zis
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
- Wavedancer
- veteran
"Domnule" NMMarine,
Daca citeati cu atentie toate post-urile mele din acest topic, va lamureati ca sint posesorul unui motor in 4 timpi (e adevarat, nu din cele comercializate de firma D-voastra) si ca replica mea era o continuare a glumei facute de colegul de forum. Va multumesc pentru amabila D-voastra oferta, dar nu sint interesat.
Deasemenea ma simt dator sa va informez ca, in orice economie de piata civilizata RECLAMA SE PLATESTE! (ceea ce se pare ca D-voastra va scapat din vedere).
Daca citeati cu atentie toate post-urile mele din acest topic, va lamureati ca sint posesorul unui motor in 4 timpi (e adevarat, nu din cele comercializate de firma D-voastra) si ca replica mea era o continuare a glumei facute de colegul de forum. Va multumesc pentru amabila D-voastra oferta, dar nu sint interesat.
Deasemenea ma simt dator sa va informez ca, in orice economie de piata civilizata RECLAMA SE PLATESTE! (ceea ce se pare ca D-voastra va scapat din vedere).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!