motoare barca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Pike
senior
senior

motoare barca

Mesaj de Pike » 15 Noi 2005, 14:06

Ma intereseaza parerea celor care au motoare de barca cu ardere interna de maxim 3.5 cp .(fiabilitate, usurinta in intretinere,greutate, in doi sau in patru timpi, marca?)
Precizez ca vreau sa folosesc motorul (la pescuit) pe barci mici in care sa intre maxim doua persoane.

Multumesc

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 19 Noi 2005, 08:36

cele in 4 timpi sunt mai durabile in timp ,uzura e mult mai mica au baie de ulei,cele in doi timpi sunt mai rapide.eu am un yamaha de 4 cai in doi timpi ,merge beton,e aproape nou,greutate 22kg. :wink:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 19 Noi 2005, 09:51

Salut. Fara nici un dubiu, motoarele in 4 timpi sunt mult mai fiabile, dar sunt si mai scumpe! Daca ai posibilitatea eu iti recomand sa iti cumperi unul in 4 timpi. Eu am un motor Yamaha de 2cp in 2 timpi care are un consum exceptional, dar imi este aproape imposibil sa pescuiesc la trena cu el datorita faptului ca merge destul de repede chiar si la relanti. In rest sunt foarte multumit de acest motor, are 12kg, consuma 0.75 l / ora, foarte usor de transportat si de manevrat. Pretul lui nou este de 600 euro + TVA. Eventual, daca nu ai posibilitatea sa achizitionezi unul in 4 timpi, poti incerca sa iei un motor cu 2 cilindrii in 2 timpi, diferenta fiind oricum mare! Poti sa ma contactezi pe privat sa iti dau un link, deoarece nu vreau sa se creada ca vreau sa fac reclama vreunei firme!

Scrie răspuns