Monturi off-set
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Monturi off-set
Unde gasesc si eu niste lesturi adevarate pentru texas si carolina ca folosesc dinalea turnate pe sub mana cu varnish albastru prin mijloc... 

Incearca aici:http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-produ ... e=Tungsten
- hunting_fish
- veteran
Tristian
Am gasit plumbi tip "glonte" facuti de cei de la DAM. Nu stiu daca ai vreun magazin care aduce accesorii de la DAM, dar ar fi bine. Stii ce am mai gasit interesant de la ei? Ochi holografici si tubuletz de plastic cu 2 bile, care se baga in shad-uri...
Bafta la cumparaturi!

Am gasit plumbi tip "glonte" facuti de cei de la DAM. Nu stiu daca ai vreun magazin care aduce accesorii de la DAM, dar ar fi bine. Stii ce am mai gasit interesant de la ei? Ochi holografici si tubuletz de plastic cu 2 bile, care se baga in shad-uri...
Bafta la cumparaturi!

...... ><(((@> .......
Re: Monturi off-set
So... si eu le folosesc tot pe alea si partea buna e ca am prins cu ele. Daca ti se par prea dodoloate fa-ti o matrita ...din cartofTristian scrie:Unde gasesc si eu niste lesturi adevarate pentru texas si carolina ca folosesc dinalea turnate pe sub mana cu varnish albastru prin mijloc...

Nu-i problema ca nu prind. Desi mi se pare ca se transforma intr-un discurs academic din nou, forma ma cam deranjeaza, as prefera un bullet scobit, naluca sa vina oarecum in prelungire, chestie de aspect mai natural, reflexie mai mica, ecou la loviri de crengi sau fund mai mic, tulburenta mai mica in apa, dinamica mai mica... nu stiu... poate e un pitic de-al meu...
- hunting_fish
- veteran