imi cer scuze ca am deranjatZamfi scrie:Lasa Ilie nu-ti fa probleme . E bine ca mai sunt unii care prind ...Pacat ca in toate topicurile ne bagam picioareleChiar daca dupa aceea cica dregem busuiocul .
Apropo Ilie , tata are o vorba: " Mai copile unde vrei tu sa ajungi eu am fost demult ..."
O fi prea subtila pentru unii?![]()
![]()
Scuze de off topic.

@peter_malachi de ce nu incerci un textil? stiu ca e mai dificil cu lingurile si sansele de peruci sunt mai mari si elongatia de la mono iti ofera o oaresce naturalete in prezentare, insa cu o mulineta decenta si un batz mai parabolica te-ai descurca
in alta ordine de idei am scos cu trabucco T force spinning de 0.25 stiuca de 5.3k si multi avati pe la 3-4 k, deci nu ar fi o problema cu el, ti-am zis, singurul deficit este grosimea care nu e chiar cea reala
eu nu mai folosesc demult mono , decat iarna cand partidele sunt mai rare si atunci folosesc 0.20 tot de la trabucco. ar mai fi ceva fire de la Sensas daca mai tin minte, am testat un 0.14 la clean si am fost foarte multumit de rezistenta in agataturi
cat despre noduri, ai si tu grija cum le faci