modificare shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
modificare shimano
am un clarus este de 2.50 si am 2 intrebari...a fost rupt 9cm din el si as vrea un inel fuji mai finut are acum tot fuji dar nu imi place,iar manerul as vrea sa il scurtez exact 9cm cat a fost rupt vf cum procedez multumesc mult pt pareri
Salut!
Foarte simplu ! Te apuci si tai .
Eu am scurtat doua lanseta pana acum . La una chiar i-am facut split grip .
Primul lucru , masori cat vrei sa tai din maner si trasezi pe pluta cu ceva marker . Folosesti o fasie de smirghel la trasare , sa trasezi drept .
Pe urma cu un cuter indepartezi pluta in dreptul taieturii pana la blanc . Apoi , cu o banala panza de bomfaier te apuci si tai . Nu apasa tare.
La prima lanseta am indepartat pluta , la a doua am taiat direct si nu am observat nici o diferenta . Totusi parca e mai bine sa indepartezi intai pluta .
Te apuci pe urma fain frumos si scoti dopul de la bucatica ramasa .
La cald iese foarte usor . Mai finisezi cu ceva smirgel fin taietura si apoi lipesti dopul cu poxilina .
Eu asa am facut si a mers foarte usor .
Daca vrei si te mananca poti baga si ceva plumb in maner , sa se echilibreze mai bine lanseta .
Spor la treaba !
Foarte simplu ! Te apuci si tai .
Eu am scurtat doua lanseta pana acum . La una chiar i-am facut split grip .
Primul lucru , masori cat vrei sa tai din maner si trasezi pe pluta cu ceva marker . Folosesti o fasie de smirghel la trasare , sa trasezi drept .
Pe urma cu un cuter indepartezi pluta in dreptul taieturii pana la blanc . Apoi , cu o banala panza de bomfaier te apuci si tai . Nu apasa tare.
La prima lanseta am indepartat pluta , la a doua am taiat direct si nu am observat nici o diferenta . Totusi parca e mai bine sa indepartezi intai pluta .
Te apuci pe urma fain frumos si scoti dopul de la bucatica ramasa .
La cald iese foarte usor . Mai finisezi cu ceva smirgel fin taietura si apoi lipesti dopul cu poxilina .
Eu asa am facut si a mers foarte usor .
Daca vrei si te mananca poti baga si ceva plumb in maner , sa se echilibreze mai bine lanseta .
Spor la treaba !
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran