Modificare Rapture Black Power
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Modificare Rapture Black Power
Cred ca pretul unei lansete LE custom (pe blank nou), echipat cu componente cel putin ca cele de fabrica este egal sau mai mare decat al uneia de fabrica.
- George1985
- veteran
Arata bine batul!
Nu prea ma impac cu verdele
in rest e fain.
Sa-l stapanesti sanatos!
Nu prea ma impac cu verdele

Sa-l stapanesti sanatos!
- George1985
- veteran
Hopa! Arata bine ! As vrea sa te rog ,aici sau pe privat , sa-mi dai cateva detalii (daca nu sunt top secret
) adica: diametru la inelul de plecare si la top ,lungimea manerului si ,eventual ,noua greutate a batului. Plus ...costurile
Interesant sistemul cu doua inele pe cotor ,tip Avid.Personal nu agreez sistemul ,insa cine l-a facut asa stie el probabil de ce. Sa-l folosesti sanatos si cu placere!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- stefanflorin
- veteran
- George1985
- veteran
Multumesc pt aprecieri, cele mai multe in dreptul rodbuilderului!
Plecare de 25, cele mai mici(inclusi varf) sunt de 5.5. Sunt 12 inele acum fata de 9.
Manerul(sub mandrina) are aceeasi lungime, modificarea este eva matagi mai lunga, pt o priza mai buna pe cot.
Partea din fata mandrinei este scurtata si subtiata, nu pot sa tin batul din fata mulinetei, cum e proiectata lanseta de serie.
Batul este o idee mai rapid, in sfarsit echilibrat
si mai greu decat era inainte
182 fata de 174gr.
Hai cu ciocanele
Plecare de 25, cele mai mici(inclusi varf) sunt de 5.5. Sunt 12 inele acum fata de 9.
Manerul(sub mandrina) are aceeasi lungime, modificarea este eva matagi mai lunga, pt o priza mai buna pe cot.
Partea din fata mandrinei este scurtata si subtiata, nu pot sa tin batul din fata mulinetei, cum e proiectata lanseta de serie.
Batul este o idee mai rapid, in sfarsit echilibrat

Hai cu ciocanele

Misto batul George, sa-ti aduca capturi faine...se echilibreaza bine cu mulineta? Am facut si eu rost de un bat bun pentru salau dar e cam scurt (1,8o m), crezi ca daca-l dau la modificat se mai poate castiga ceva in lungime?
@ George1985
...doar acum am citit intreg topicul si mi se par foarte interesante etapele prin care ati trecut , tu si batu'.
...un lucru este sigur , gusturile nu se discuta , dar inainte de a face pasul urmator (taiatul varfului , inlocuirea materialului la maner...)) este bine sa cunosti si parerea altora
...felicitari pentru lanseta "customizata" pe placul tau si fire intinse sa-ti aduca !
...cine a modificat-o si cat a fost "scorul final " ?
...doar acum am citit intreg topicul si mi se par foarte interesante etapele prin care ati trecut , tu si batu'.
...un lucru este sigur , gusturile nu se discuta , dar inainte de a face pasul urmator (taiatul varfului , inlocuirea materialului la maner...)) este bine sa cunosti si parerea altora
...felicitari pentru lanseta "customizata" pe placul tau si fire intinse sa-ti aduca !
- George1985
- veteran
Da, orice bat se poate lungi, daca e din o bucata e mai bine.gyrgy scrie:Misto batul George, sa-ti aduca capturi faine...se echilibreaza bine cu mulineta? Am facut si eu rost de un bat bun pentru salau dar e cam scurt (1,8o m), crezi ca daca-l dau la modificat se mai poate castiga ceva in lungime?
Numai sa merite...
La doua bucati ramane un tronson(varful) scurt, lungirea se face la cotor.
Depinde cat vrei sa-l lungesti...
Modificarea a fost facuta de Torescu Octavian.old_radu scrie:@ George1985
Multumesc pt cei care si-au "batut capul" si m-au facut sa nu-l tai!
Fire intinse!