Modificare Maner Cormoran ( pt rodbuilderi )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ca sa nu te incurce pluta, taie-o cu un cutter pana la blank (chiar la unghi pe partea care va fi aruncata, ca sa ai vizibilitate pe blank), apoi continui cu pila.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Bogdan_Alex
- veteran
Re: Rodbuilding...
ms pt idee. chiar vroiam sa intreb daca e vr-o modalitate sa scot capacul ala.cata_asp scrie:sfatul meu fiind doar sa nu te grabesti sa tai butcap-ul, ci sa tai intai bucata de maner si sa incerci in apa fierbinte apoi sa-l scoti.
Cred eu ca atasandu-l la final, iese mai "profi"![]()
Succes!
asta categoric ca am sa fac. n-o sa tai blank-ul prin EVA.Michael scrie:ca sa nu te incurce pluta, taie-o cu un cutter pana la blank (chiar la unghi pe partea care va fi aruncata, ca sa ai vizibilitate pe blank), apoi continui cu pila.
Fara pescuiala viata e pustiu
- Bogdan_Alex
- veteran
asta cu taiatu drept e o problema intr-adevar. cu pila aia fina si cu o taietura care nu trece pe partea cealalta cred ca poti fi mai exact
cred ca prefer "s-o belesc pe eva"
pe portiunea de care nu mai am nevoie. E mai usor cand ai contact vizual cu elementul principal.
Dopul iese in general cu apa calda ? Mai e vr-o metoda prin care as putea sa-l extrag ?
In general in zona reargrip-ului , blankul mai are conicitatate? sau devine cilindric ?
cred ca prefer "s-o belesc pe eva"

Dopul iese in general cu apa calda ? Mai e vr-o metoda prin care as putea sa-l extrag ?
In general in zona reargrip-ului , blankul mai are conicitatate? sau devine cilindric ?
Fara pescuiala viata e pustiu
blankul are conicitate pe toata lungimea lui.
dupa ce tai blank-ul cu pila, poti pili in cazul in care taietura nu e dreapta...la ochi sa fie dreapta taietura, oricum dupa ce relipesti dopul de plastic nu se va vedea ca a fost taiat blankul.
dupa ce tai blank-ul cu pila, poti pili in cazul in care taietura nu e dreapta...la ochi sa fie dreapta taietura, oricum dupa ce relipesti dopul de plastic nu se va vedea ca a fost taiat blankul.
Michael va recomanda Regulamentul forumului