Modelul Thrill-Salmo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am si eu un thrill din asta, am fost azi la Somes si l-am incercat. Avatii erau prezenti, am pus thrillul dar nu am avut nici un atac la el. Am luat un avat de cca 1,5kg la un Rapala SSR si atat.
La al meu a trebuit sa stramb ochetul de prindere cam 30 grade fata de ax ca altfel cand il trageam la viteza mai mare se culca pe o parte. Are un inot eratic, ca pestii speriati de un rapitor, merge ba intr-o parte ba in alta. Se lanseaza excelent, are 12 grame. Merge tras la viteza in curent, daca curentul e mai puternic e suficient sa las varful lansetei mai jos. Oricum, daca iese putin spatele lasa urma exact ca pestisorii speriati ceea ce e bine ... cred.
La al meu a trebuit sa stramb ochetul de prindere cam 30 grade fata de ax ca altfel cand il trageam la viteza mai mare se culca pe o parte. Are un inot eratic, ca pestii speriati de un rapitor, merge ba intr-o parte ba in alta. Se lanseaza excelent, are 12 grame. Merge tras la viteza in curent, daca curentul e mai puternic e suficient sa las varful lansetei mai jos. Oricum, daca iese putin spatele lasa urma exact ca pestisorii speriati ceea ce e bine ... cred.
ale mele nu merg in nici o parte
.bat foarte discret la recuperare rapida iar la recuperare lenta sau moderata vin drepte ca niste lemne.de lansat se lanseaza excelent cu un Stren de 8 lb.nu am avut nici o prezentare la ele,nici macar un "pupic"
.avat am prins tot la una din oscilantele clasice pe care le folosesc de ani de zile.

-
- veteran
zvic scrie:Mda, ai dreptate, nu m-am exprimat bine, nu merge intr-o parte (in zig-zag) dar se lasa asa, intr-o rana, cand pe o parte cand pe alta. Nu vine chiar ca un lemn prin apa.
salut,
daca merge asa cum ai spus ala-i un vobler ce `vaneaza`, ii super ok, si salmo monnow sinking vaneaza si crede-ma ca-i un vobler exceptional, da cl el la greu ka o sa prinzi...

be smart be silent be deadly.....