Mitchell avocet

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Dreamer
Moderator
Moderator

Mitchell avocet

Mesaj de Dreamer » 12 Sep 2005, 12:19

Salut!!
Am fost de curand intr-un magazin gipo si am gasit o mulinerta care-mi facea de mult cu okiul :wink: ..Mitchell Avocet.cica are 3 rulmenti, tambur metalic+rezerva.dar pretul e cam suspect.....800 si ceva de mii
stiam ca la cabelas e cam 30 usd...sa fie oare un .fals???
Astept ceva lamuriri..
Multumesc
Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Sep 2005, 12:29

am vazut si eu mulineta asta dar m-a dezamagit finisajul, in primul rand. apoi cateva jocuri si alte mici defecte... deci isi merita banii :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Sep 2005, 12:37

Multumesc adilucu...esti cam neserios :D , nu stiu ce sa zic...ma bate un gand sa o cumpar...dar .mai astept ceva pareri.ma intereseaza daca are cineva, daca a folosit asa ceva...cum se comporta..cum aseaza firul.etc...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Sep 2005, 13:01

de ce zici ca-s neserios? :roll:
am raspuns cat se poate de serios.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 12 Sep 2005, 13:03

Stai linistit, nu e fals! Explicatia pentru pretul mic este ca firma respectiva este cel mai mare dealer Mitchel si are discounturi de 75-80%! :D :) :( :o .... :evil:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Sep 2005, 13:04

de exemplu, ce nu mi-a placut deloc a fost faptul ca pur si simplu startul auriu de pe rola de ghidaj a firului si de pe buza tamburului se exfolia :!: :!:

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Sep 2005, 13:05

Acum sper sa nu o fi luat in nume de rau..dar eu pe toti ii "alint" ca is neseriosi.. :oops:
Paul, Nick, Teodor..etc..stiu :twisted:
Daca te-ai simtit jignit.imi cer scuze :(

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Sep 2005, 13:32

am dat vreo doi ani cu textil cu mitchel 308xg, e de doua ori mai scumpa decat avocetul. aseza bine firul si galetul a tinut foarte bine. baiul e ca are prea mult plastic in punctele esentiale.

a picat intai arcul de la pick-up, nici n-apucasem sa fac 3 partide. asta n-a fost grav, ca oricum il dau cu mana. mai naspa a fost cand a inceput sa cedeze nervos frana, mi se bloca in dril, ultima oara cu unul big s-a blocat complet si l-am pierdut.

a doua zi i-am dat-o lui taica-meu, el prinde bibi si carasi si n-a folosit in viata lui frana la mulineta, nici nu intelege de ce s-au inventat fitze din astea. :)

dupa parerea mea, 800k sunt bani multi pe o mulineta proasta. mai bine iti iei un avat sau un mitchel de acum 50 de ani, macar ala e valoros ca piesa de colectie si merge si pescuit.

numai bine!

Leba
veteran
veteran

negativ

Mesaj de Leba » 12 Sep 2005, 14:20

dak ajuta... votez contra. m-am uitat si io pe sit si.... nu prea spun multe bajetii. fata de alte mulinete... :? zau asa, mai pui jumatate din suma si..
stiu ca oamenii au traditie dar modelul asta (silver banuiesc) nu ofera prea multe. :(
aaaaa, cred ca esti "neserios". mulineta are 4 rulmenti, cred. :o
da...fiind o mulineta "serioasa" :D mai bine nu ti-o cumperi! 8)
stima.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Sep 2005, 14:22

Multumesc mult Eugen, mi-ai dat niste informatii valoroase...raman dator..
:wink:
Stiam ca Mitchell e firma serioasa si de asta, ca si pe mine m-a cam dezamagit....ce am observat dupa o prima..vedere..finisajul..
M-ai facut sa ma razgandesc... :roll:
Fir Intins!!!

Scrie răspuns