discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Dreamer
- Moderator

-
Salut!!
Am fost de curand intr-un magazin gipo si am gasit o mulinerta care-mi facea de mult cu okiul

..Mitchell Avocet.cica are 3 rulmenti, tambur metalic+rezerva.dar pretul e cam suspect.....800 si ceva de mii
stiam ca la cabelas e cam 30 usd...sa fie oare un .fals???
Astept ceva lamuriri..
Multumesc
Fir Intins!!!
-
Adi_
- veteran

am vazut si eu mulineta asta dar m-a dezamagit finisajul, in primul rand. apoi cateva jocuri si alte mici defecte... deci isi merita banii

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Dreamer
- Moderator

-
Multumesc adilucu...esti cam neserios

, nu stiu ce sa zic...ma bate un gand sa o cumpar...dar .mai astept ceva pareri.ma intereseaza daca are cineva, daca a folosit asa ceva...cum se comporta..cum aseaza firul.etc...
-
Adi_
- veteran

de ce zici ca-s neserios?
am raspuns cat se poate de serios.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adi_
- veteran

de exemplu, ce nu mi-a placut deloc a fost faptul ca pur si simplu startul auriu de pe rola de ghidaj a firului si de pe buza tamburului se exfolia

-
Dreamer
- Moderator

-
Acum sper sa nu o fi luat in nume de rau..dar eu pe toti ii "alint" ca is neseriosi..
Paul, Nick, Teodor..etc..stiu
Daca te-ai simtit jignit.imi cer scuze

-
eugen
- veteran

am dat vreo doi ani cu textil cu mitchel 308xg, e de doua ori mai scumpa decat avocetul. aseza bine firul si galetul a tinut foarte bine. baiul e ca are prea mult plastic in punctele esentiale.
a picat intai arcul de la pick-up, nici n-apucasem sa fac 3 partide. asta n-a fost grav, ca oricum il dau cu mana. mai naspa a fost cand a inceput sa cedeze nervos frana, mi se bloca in dril, ultima oara cu unul big s-a blocat complet si l-am pierdut.
a doua zi i-am dat-o lui taica-meu, el prinde bibi si carasi si n-a folosit in viata lui frana la mulineta, nici nu intelege de ce s-au inventat fitze din astea.
dupa parerea mea, 800k sunt bani multi pe o mulineta proasta. mai bine iti iei un avat sau un mitchel de acum 50 de ani, macar ala e valoros ca piesa de colectie si merge si pescuit.
numai bine!
-
Leba
- veteran

-
dak ajuta... votez contra. m-am uitat si io pe sit si.... nu prea spun multe bajetii. fata de alte mulinete...

zau asa, mai pui jumatate din suma si..
stiu ca oamenii au traditie dar modelul asta (silver banuiesc) nu ofera prea multe.
aaaaa, cred ca esti "neserios". mulineta are 4 rulmenti, cred.
da...fiind o mulineta "serioasa"

mai bine nu ti-o cumperi!
stima.
-
Dreamer
- Moderator

-
Multumesc mult Eugen, mi-ai dat niste informatii valoroase...raman dator..
Stiam ca Mitchell e firma serioasa si de asta, ca si pe mine m-a cam dezamagit....ce am observat dupa o prima..vedere..finisajul..
M-ai facut sa ma razgandesc...
Fir Intins!!!