Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?
Mi-am luat azi o Daiwa Exceler, de 2,70 cu o actiune de 10-40 grame.E o achizitie buna? Inca nu a ajuns,sunt
nerabdator.Merge si la salau,biban,avat,stiuca.Mai are cineva batul respectiv? Cum e?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10490.html
nerabdator.Merge si la salau,biban,avat,stiuca.Mai are cineva batul respectiv? Cum e?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10490.html
Re: Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?
Mai ales la biban. :mrgreen:
-
- veteran
- George1985
- veteran
Pescuieste cu ea cu incredere!
O alegere "universala"
O alegere "universala"
Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!
E bun medicamentul. Cu timpul va trebui sa continui cu medicamente mai avansate dar pentru inceput merge.Daniel19 scrie:Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!

Sunt de parere ca adevar graiesti !octavio79 scrie:E bun medicamentul. Cu timpul va trebui sa continui cu medicamente mai avansate dar pentru inceput merge.Daniel19 scrie:Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!![]()
Din experienta iti spun ca boala o sa avanseze.
fratii german o recomanda in pescuitul stiucii cu oscilante si voblere
ramane de vazut...
ramane de vazut...
- andriipopa75
- veteran
NU
de obicei lumea intreaba inainte, nu dupa.
sa te bucuri de pesti cu ea.
Stai linistit,am intrebat si inainte,inca nu primisem coletul.......de asta eram cu intrebarea !!andriipopa75 scrie:NU