Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Daniel19
utilizator nou
utilizator nou

Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?

Mesaj de Daniel19 » 05 Iun 2015, 16:10

Mi-am luat azi o Daiwa Exceler, de 2,70 cu o actiune de 10-40 grame.E o achizitie buna? Inca nu a ajuns,sunt
nerabdator.Merge si la salau,biban,avat,stiuca.Mai are cineva batul respectiv? Cum e?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10490.html

Gogol
veteran
veteran

Re: Mi-am comandat lanseta Daiwa Exceler,e de bine...sau?

Mesaj de Gogol » 05 Iun 2015, 16:39

Mai ales la biban. :mrgreen:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 05 Iun 2015, 20:54

E moale...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Iun 2015, 23:22

Pescuieste cu ea cu incredere!
O alegere "universala"

Daniel19
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Daniel19 » 07 Iun 2015, 11:19

Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 07 Iun 2015, 11:35

Daniel19 scrie:Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!
E bun medicamentul. Cu timpul va trebui sa continui cu medicamente mai avansate dar pentru inceput merge. :respekt: :respekt: Din experienta iti spun ca boala o sa avanseze.

Daniel19
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Daniel19 » 07 Iun 2015, 13:09

octavio79 scrie:
Daniel19 scrie:Sunt bolnav de spinning de doi ani.Dupa lungi si meticuloase sedinte de match,stationar,boala a stagnat,intrase in remisie.Toate bune pana cand s-a intamplat ceva oribil.Am fost expus in fata unei Daiwa Megaforce 235.Verdictul a fost dur,radiatiile imi penetrase moleculele de match si feeder.In organism se dadea o lupta acerba,spinning-ul imi pacalise sistemul imunitar,se camuflase.Doctorii au ajuns la un consens sinistru ....boala nu poate fi atacata...Am frecventat pe la cele mai renumite spitale din tara (Racaciuni,Valea Uzului,Izvorul Muntelui,etc)....fara raspuns...Acum m-am decis sa raspund focului cu foc.Daiwa Exceler,dragi pacienti cu tulburari grave de spinning!
E bun medicamentul. Cu timpul va trebui sa continui cu medicamente mai avansate dar pentru inceput merge. :respekt: :respekt: Din experienta iti spun ca boala o sa avanseze.
Sunt de parere ca adevar graiesti !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 08 Iun 2015, 10:37

fratii german o recomanda in pescuitul stiucii cu oscilante si voblere
ramane de vazut...

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 08 Iun 2015, 21:02

NU
de obicei lumea intreaba inainte, nu dupa.
sa te bucuri de pesti cu ea.

Daniel19
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Daniel19 » 09 Iun 2015, 18:28

andriipopa75 scrie:NU
de obicei lumea intreaba inainte, nu dupa.
sa te bucuri de pesti cu ea.
Stai linistit,am intrebat si inainte,inca nu primisem coletul.......de asta eram cu intrebarea !!

Scrie răspuns