metode pastrare pesti

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

valeriu28
veteran
veteran

Re: metode pastrare pesti

Mesaj de valeriu28 » 20 Dec 2016, 21:36

cred ca asa o sa fac, ma apuc de dat in cap :)

Si cu lada frigorifica cred ca tine. am patit-o cu cutitul bagat in cap la o stiuca de 3 kile, mi-a sarit in barca si a umplut-o de sange (si barca si pe mine). eram singur, altfel aveam ajutor.

ce e de bagat la sacosa, bag la lada. cred ca-i cea mai buna idee. merci de sfat. vazusem la cineva stiuca in sac de pastrare crap, si am zis ca o fi o varianta ok de pastrare. (nu neaparat viu)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 20 Dec 2016, 21:55

valeriu,trebuia sa-i bagi cutitul in inima...erai sigur de reusita! :D

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 20 Dec 2016, 23:47

asa faci tu, adriane? sa le faci circumcizie inainte, cica asa e traditia inainte de sacrificare.

Domnilor, multumesc pentru sfaturi. ramane lada frigorifica !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 21 Dec 2016, 01:11

Valeriu, tie iti trebuie urmatorul sistem, care-ti asigura spectacol, unicitate, siguranta si popularitate:

Iei o drona cu motor puternic, care sa poata sa ridice cam 3 kg (zic si eu, in cazul in care ai partida vietii si prinzi atat de mult peste). Pui cate o agrafa cu ata astfel incat sa nu dezechilibrezi drona, dupa care o inalti astfel incat sa stea agrafele in apa, langa barca. La plictiseala, poti sa inalti drona brusc si sa filmezi minunea, urmand sa o vinzi ca "Fenomen inexplicabil sau Minune Biblica" catre Can-Can si sa recuperezi din costurile partidei si echipamentului.
In plus, drona poate filma intreaga partida, poate spiona ceilalti pescari, iar daca nu prinzi pesti, poti sa agati bocanci de agrafe, nimeni nu-si va da seama. De asemenea, poti pune sosetele la uscat pe drona, astfel incat si sotia sa fie multumita de faptul ca te implici in probleme de familie :) :D

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 21 Dec 2016, 01:41

Ba baieti, se vede ca au inghetat apele.

Dar nu-i nimic, majoritatea se reprofileaza in perioada asta. Altceva mai pescuim si noi? Hai Sarbatori fericite, sa va aduca Mosu de toate. Eventual drone:))

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 21 Dec 2016, 08:52

valeriu ori fi inghetat apele dar mi-e teama ca tie ti-a inghetat altceva... :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Dec 2016, 09:22

somnul e foarte rezistent, il poti tine in barca, ferit de soare sau pe sfoara in apa eventual pe agrafe mari.
problema pe care o vad e la pescuitul din pneumatica si riscul de intepare daca tii salaii sau somnii aproape de baloane...

pt pastrav cred ca functioneaza cel mai bine un juvelnic lung, chiar sunt curios si eu de variante

la scrumbie majoritatea au lazi frigorifice

Scrie răspuns