merge aceasta lanseta la stiuca sau este prea light?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
merge aceasta lanseta la stiuca sau este prea light?
as vrea sa stiu daca merge acest lanseta la stiuca sau este prea light?am gasit.o la un pret ff bun si vroiam sa stiu si parea voastra. http://onlineshop.angler-markt.de/Angel ... Gramm.html multumesc.
Re: astept o parere
Light nu e deloc. Am una similara (daca nu identica) si mi se pare prea rapida pentru stiuca. La jiguri e ok.
-
- utilizator constant
Daca dai pe "natural" s-ar putea sa fie chiar ....prea heavycata_bv scrie:as vrea sa stiu daca merge acest lanseta la stiuca sau este prea light?

Sa fim seriosi.....nu prindem in fiecare zi trofee....daca folosesti naluci intre 7 si 22 gr. , nu vad de ce nu ar fi OK - lanseta e frumoasa (deosebita) - FIR INTINS !
am gasit.o la super pretul de 50 de lei:)second-hand si nu are nici un defect....am ramas putin uimit
la banii aia nu merita sa stai pe ganduri. Ii gasesti tu o utilizare 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
multumesc pt raspunsuri..
lanseta aia nu-i 50RON degeaba ...
daca ai gasit-o la banii astia in Romania probabil provine din „pachetele” pe care le aduce Tata Nitu de la Sanger-Anaconda ... adica lansete si mulinete blemish sau cu defecte mici, cumparate la kg din Germania
si eu stiu 3 lansete la vanzare fix in gama aia(difera puterea) - una era plesnita de la spigot si lipita de vanzator, una avea vreo 3cm din varf rupt, iar una avea pastila la un inel sarita ...
eu nu zic ca-s lansete proaste ... sincer sa fiu nu le-am pescuit, le-am pipait doar pe cele busite ...
eu in locul tau as analiza-o f atent inainte de a cumpara ...
Tata Nitu aduce si scule bune Sanger Anaconda ... dar o lanseta noua, impecabila care costa la mama ei 68E nu prea are cum sa coste 50RON in Romania
daca ai gasit-o la banii astia in Romania probabil provine din „pachetele” pe care le aduce Tata Nitu de la Sanger-Anaconda ... adica lansete si mulinete blemish sau cu defecte mici, cumparate la kg din Germania
si eu stiu 3 lansete la vanzare fix in gama aia(difera puterea) - una era plesnita de la spigot si lipita de vanzator, una avea vreo 3cm din varf rupt, iar una avea pastila la un inel sarita ...
eu nu zic ca-s lansete proaste ... sincer sa fiu nu le-am pescuit, le-am pipait doar pe cele busite ...
eu in locul tau as analiza-o f atent inainte de a cumpara ...
Tata Nitu aduce si scule bune Sanger Anaconda ... dar o lanseta noua, impecabila care costa la mama ei 68E nu prea are cum sa coste 50RON in Romania
http://www.tatanitu.ro/forum/modules/kshop/
„Aici găsiţi: -unelte de pescuit noi şi recondiţionate la preţuri incredibil de mici.
Vă rugăm să vă infomaţi cu privire la marfa pe care vreţi să o cumpăraţi. Nu toate produsele pe care le comercializăm sunt noi şi sigilate. În privinţa celor recondiţionate ne asumăm responsabilitatea pentru funcţionarea lor, nu şi pentru aspectul exterior (de ex. zgârâieturi).
Pentru orice detalii vă stăm la dispoziţie!”
„Aici găsiţi: -unelte de pescuit noi şi recondiţionate la preţuri incredibil de mici.
Vă rugăm să vă infomaţi cu privire la marfa pe care vreţi să o cumpăraţi. Nu toate produsele pe care le comercializăm sunt noi şi sigilate. În privinţa celor recondiţionate ne asumăm responsabilitatea pentru funcţionarea lor, nu şi pentru aspectul exterior (de ex. zgârâieturi).
Pentru orice detalii vă stăm la dispoziţie!”
Scuze pentru "off-topic" !
...am intrat de curiozitate sa vad ce mai vinde "tata Nitu" , dar cand am vazut ca are la vanzare "nazi" ("năzi şi momeli produse de Tata Niţu" ), m-am si gandit la "lanseturi" si "mulineturi" si am renuntat rapid
...oare , "firuri textiluri" o avea ?

...am intrat de curiozitate sa vad ce mai vinde "tata Nitu" , dar cand am vazut ca are la vanzare "nazi" ("năzi şi momeli produse de Tata Niţu" ), m-am si gandit la "lanseturi" si "mulineturi" si am renuntat rapid
...oare , "firuri textiluri" o avea ?

Radu, Tata Nitu este OK ca om ... si este un pescar excelent de crap(in special de ciortan)
Cei care tin magazine „de cartier” de pescuit stiu lansetele blemish/reparate de la el ... care se vand foarte ieftin(ceva de genul 10RON bucata, chiar mai ieftin)
Eu am cumparat produse din astea ... „reconditionate” - am doua genti Sanger(una avea cutia sparta iar alta avea un fermoar rupt), mai am si doi clestisori si o mulineta(care a fost noua si avea o zgarietura destul de mare) ...

Cei care tin magazine „de cartier” de pescuit stiu lansetele blemish/reparate de la el ... care se vand foarte ieftin(ceva de genul 10RON bucata, chiar mai ieftin)
Eu am cumparat produse din astea ... „reconditionate” - am doua genti Sanger(una avea cutia sparta iar alta avea un fermoar rupt), mai am si doi clestisori si o mulineta(care a fost noua si avea o zgarietura destul de mare) ...