merge aceasta lanseta la stiuca sau este prea light?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cata_bv
junior
junior

merge aceasta lanseta la stiuca sau este prea light?

Mesaj de cata_bv » 07 Sep 2012, 17:21

as vrea sa stiu daca merge acest lanseta la stiuca sau este prea light?am gasit.o la un pret ff bun si vroiam sa stiu si parea voastra. http://onlineshop.angler-markt.de/Angel ... Gramm.html multumesc.

dan bobei
veteran
veteran

Re: astept o parere

Mesaj de dan bobei » 07 Sep 2012, 19:29

Light nu e deloc. Am una similara (daca nu identica) si mi se pare prea rapida pentru stiuca. La jiguri e ok.

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 08 Sep 2012, 10:31

cata_bv scrie:as vrea sa stiu daca merge acest lanseta la stiuca sau este prea light?
Daca dai pe "natural" s-ar putea sa fie chiar ....prea heavy :D :D

Sa fim seriosi.....nu prindem in fiecare zi trofee....daca folosesti naluci intre 7 si 22 gr. , nu vad de ce nu ar fi OK - lanseta e frumoasa (deosebita) - FIR INTINS !

cata_bv
junior
junior

Mesaj de cata_bv » 08 Sep 2012, 12:23

am gasit.o la super pretul de 50 de lei:)second-hand si nu are nici un defect....am ramas putin uimit

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Sep 2012, 18:45

la banii aia nu merita sa stai pe ganduri. Ii gasesti tu o utilizare :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

cata_bv
junior
junior

Mesaj de cata_bv » 09 Sep 2012, 03:35

multumesc pt raspunsuri..

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 09 Sep 2012, 20:06

lanseta aia nu-i 50RON degeaba ...

daca ai gasit-o la banii astia in Romania probabil provine din „pachetele” pe care le aduce Tata Nitu de la Sanger-Anaconda ... adica lansete si mulinete blemish sau cu defecte mici, cumparate la kg din Germania

si eu stiu 3 lansete la vanzare fix in gama aia(difera puterea) - una era plesnita de la spigot si lipita de vanzator, una avea vreo 3cm din varf rupt, iar una avea pastila la un inel sarita ...

eu nu zic ca-s lansete proaste ... sincer sa fiu nu le-am pescuit, le-am pipait doar pe cele busite ...

eu in locul tau as analiza-o f atent inainte de a cumpara ...

Tata Nitu aduce si scule bune Sanger Anaconda ... dar o lanseta noua, impecabila care costa la mama ei 68E nu prea are cum sa coste 50RON in Romania

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 09 Sep 2012, 20:08

http://www.tatanitu.ro/forum/modules/kshop/

„Aici găsiţi: -unelte de pescuit noi şi recondiţionate la preţuri incredibil de mici.

Vă rugăm să vă infomaţi cu privire la marfa pe care vreţi să o cumpăraţi. Nu toate produsele pe care le comercializăm sunt noi şi sigilate. În privinţa celor recondiţionate ne asumăm responsabilitatea pentru funcţionarea lor, nu şi pentru aspectul exterior (de ex. zgârâieturi).
Pentru orice detalii vă stăm la dispoziţie!”

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Sep 2012, 20:37

Scuze pentru "off-topic" !
...am intrat de curiozitate sa vad ce mai vinde "tata Nitu" , dar cand am vazut ca are la vanzare "nazi" ("năzi şi momeli produse de Tata Niţu" ), m-am si gandit la "lanseturi" si "mulineturi" si am renuntat rapid
...oare , "firuri textiluri" o avea ?
:oops: :oops: :oops:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 09 Sep 2012, 20:46

Radu, Tata Nitu este OK ca om ... si este un pescar excelent de crap(in special de ciortan) :)

Cei care tin magazine „de cartier” de pescuit stiu lansetele blemish/reparate de la el ... care se vand foarte ieftin(ceva de genul 10RON bucata, chiar mai ieftin)

Eu am cumparat produse din astea ... „reconditionate” - am doua genti Sanger(una avea cutia sparta iar alta avea un fermoar rupt), mai am si doi clestisori si o mulineta(care a fost noua si avea o zgarietura destul de mare) ...

Scrie răspuns