Mepps XD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mepps XD
Salut!
Am gasit ieri la Arrow o rotativa interesanta... Mepps XD... Mi-a adus aminte de Elix-ul pe care l-am vanat o viata si nu l-am prins nici acum!
Paleta direct pe ax, seamana cu Panther Martin, la croi, si scrie USA pe spate... in loc de made in france... A pescuit cineva cu asa ceva pana acuma? Ca au n-am apucat s-o dau la apa, da' ma gandesc la faza ca pt un bibi mai de soi si chiar pe o stiuculita un nr 3 argint ar merge. Sper.
Ce ma-ncanta e ca stiu de la Elix ca se-nvarte si pe cadere! Nici o alta rotativa n-am intalnit sa faca chestia asta!
Da-ti si voi cu parerea!
Am gasit ieri la Arrow o rotativa interesanta... Mepps XD... Mi-a adus aminte de Elix-ul pe care l-am vanat o viata si nu l-am prins nici acum!
Paleta direct pe ax, seamana cu Panther Martin, la croi, si scrie USA pe spate... in loc de made in france... A pescuit cineva cu asa ceva pana acuma? Ca au n-am apucat s-o dau la apa, da' ma gandesc la faza ca pt un bibi mai de soi si chiar pe o stiuculita un nr 3 argint ar merge. Sper.
Ce ma-ncanta e ca stiu de la Elix ca se-nvarte si pe cadere! Nici o alta rotativa n-am intalnit sa faca chestia asta!
Da-ti si voi cu parerea!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Elixul e excelent. In legatura cu XD-ul am fost reticient, unu la mana ca nu mai aparea pe ele "made in France" cum eram obisnuit, ci doar un USA pe spatele palei, plus ca erau doar la 40-50 de mii lei. Insa apar in catalogul pe 2005 de la Mepps, asa ca m-am linistit. Eu cand le-am vazut ma gandeam ca un nr. 2 ar merge excelent la clean. Sa vina primavara si merita incercate.
Daca seamana cu Elix-ul,e super,am fost foarte multumit de el,pana l-am pierdut
In schimb am comandat la Berti,rotativa Axat,care seamana cu Elix,am si luat avat si clean cu el.Oare chiar nu se mai fabrica Elix?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
N-am mai vazut asa ceva prin cataloage... Si in plus abia a aparut XD-ul si la fel ca si Loganul care a ditru Solenza( ce comparatie seaca am mai gasit!
) tare am impresia ca asa a diparut Elixul... Sper ca deznodamantul va fi mai fericit decat in cazul "By Renault"
Abia astept sa vad de ce-i instare!
Voi cum foloseati elixul? Intreb pt ca n-am mai folosit rotative fara calaret... Difera mult de clasice?

Abia astept sa vad de ce-i instare!
Voi cum foloseati elixul? Intreb pt ca n-am mai folosit rotative fara calaret... Difera mult de clasice?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Difera in sensul ca paleta fiind direct pe ax,se invarte mult mai usor,chiar si tinuta in curent,chiar si in cadere.Plus,ca avand alt unghi fata de ax,da alte flash-uri,atractive.Plus ca avea lest din ceramica colorata,care o facea mai atractiva.Erau momente in care clenii erau turbati,nu aveam timp sa raspund la mobil...
Cu alte cuvinte,cel care a inventat acel model de paleta(cu scobitura aceea),care se poate roti pe ax fara calaret,nu a fost prost. 

Legio tata si eu am pus ochii pe ele si nu am rezistat si mi-am luat si eu una ptr ca trebuie sa fie super de avat,adica sa se miste imediat cum a cazut in apa.Sincer am fost cam reticent cand am vazut pretul dar daca nu incerci nu stii ce pierzi 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!