Maver Stralis Light Plus Spigot 2.40 sau 2.70
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Maver Stralis Light Plus Spigot 2.40 sau 2.70
Va salut! Cat de curind vreau sa achizitionez o lanseta de la Maver pentru voblere de 5-7-10g, dar inca nu sunt hotarit in privinta lungimii 2.40 sau 2.70.
Mentionez ca pescuiesc la Dunare in curent si vreau sa arunc voblere usoare la distanta pentru ca acolo rapesc avatii.Am incercat cu Okuma Alumina 2.40 10-40 g dar nu prea merge pe voblere asa mici.Va rog, cateva sfaturi de la cei care au Maver mi-ar prinde bine sa iau decizia corecta. Multumesc si va salut!

am maver starlis spigot 2,4 10-30g sa arunci departe solutii ar fi un textil subtire de 4-6lbs sau ajunti vobleru cu un plumb atasat pe fir nu-ti recomand un bat L nici intr-un caz la pescuitul avatuli pe rau.iti recomand batu folosit de mine sau ceva M-H.ca lungime ia 2,7 o sa te ajute la lansari si in dril
cat despre voblere usoare stai linistit ca papa aia si mai grele(mari) ca doar nu-s domnisoare
cat despre voblere usoare stai linistit ca papa aia si mai grele(mari) ca doar nu-s domnisoare
am maver stalis light plus spigot de 2,4 pentru voblere mici ... pe rau la clean ... pentru Dunare si avat cred ca sunt un pic prea light ... ce te faci daca da unul de 3 litri la vreo 30 de metri ?
Am vazut si varianta de 2,7 - te ajuta putin lungimea mai mare dar nu as risca la dunare in curent ...
Am vazut si varianta de 2,7 - te ajuta putin lungimea mai mare dar nu as risca la dunare in curent ...
cum se comporta la clean ? eu vreau unul de 2,70 ca mi-am rupt catana (nu stiu cum) dar sa rupt din varf si nu mai da randament desi am mai luat cu el .taicanoe scrie:am maver stalis light plus spigot de 2,4 pentru voblere mici ... pe rau la clean ... pentru Dunare si avat cred ca sunt un pic prea light ... ce te faci daca da unul de 3 litri la vreo 30 de metri ?
parerea mea ca ar fi ideal si de 3 m pt ca nu te apropii asa de mal , e important sa fii discret mai ales la clean , garderoba o am in functie de antotimp , vara in verde , iarna in alb , toamna in crem si primavara tot crem ....si pot sa zic ca mana pe "inima " ca influenteaza ... am avut si 2,10 si 2,40 si am avut dificultati , vreau ceva mai lung deci 2,70 ar fi cam ok , apropo betele de spinn cam pana in ce lungime ( L , UL )