Maver Esox sau Berkley Phazer II - 2.40 ??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Maver Esox sau Berkley Phazer II - 2.40 ??
Vreau un batz mai ieftinutz pentru doamna stiuca pescuit cu reactive, in principiu de pe mal, posibil si din barca insa s-ar putea sa ma chinuie la dimensiunea asta. In orice caz pentru barca as avea "material", dar cam greutz.
Sunt comparabile din punct de vedere calitativ caci la bani vad ca-s pe-acolo? Phazer-ul vad ca are 182 gr., Maver-ul nu am habar.
Alte variante?
Deocamdata nu le-am pipait, astept pareri...
Multumesc
Sunt comparabile din punct de vedere calitativ caci la bani vad ca-s pe-acolo? Phazer-ul vad ca are 182 gr., Maver-ul nu am habar.
Alte variante?
Deocamdata nu le-am pipait, astept pareri...
Multumesc
Sincer sa fiu nu stiu ce greutate are,eu am cel de 2.70 ,12-30 gr...Ca actiune as zice un moderat-fast...Am dat cu el cu oscilante,voblere,rotative,lipless-uri,pana acum multumit de el. Daca vrei doar pentru stiuca (si nu numai) incearca o lanseta de fibra de sticla.. 

Until next time....Tight Lines!
Din fibra am doua germine vechi si grele de 1.95 si 2.05, bune din barca, nu prea am ratat cu ele "race" cu linguri si voblere, se comporta bine, au elasticitatea potrivita reactivelor insa mi-au rupt mainile de prea mult timp....se cere o schimbare.
E-glassurile depasesc bugetul, avand in vedere ca mai trebe si molineta. Ma gandesc ca daca 2.70-ul este moderat-fast probabil 2.10-2.40 este mai moderat
Trebe sa-l pipai, ce sa mai dar pana atunci mai butonez pa-cilea...
E-glassurile depasesc bugetul, avand in vedere ca mai trebe si molineta. Ma gandesc ca daca 2.70-ul este moderat-fast probabil 2.10-2.40 este mai moderat

Trebe sa-l pipai, ce sa mai dar pana atunci mai butonez pa-cilea...