Matrita pentru Football Heads
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Matrita pentru Football Heads
Am gasit un filmulet cu ceva asemanator monturii de sus http://www.youtube.com/watch?v=8bV3i7N7 ... ure=relmfu
Until next time....Tight Lines!
Adrian...ce model folosesti momentan? Ai avut rateuri multe cu el? In ce conditii?
Ce inbunatatiri sper sa obtii cu montura asta?
Ce inbunatatiri sper sa obtii cu montura asta?
Folosesc jigul tip bila (round)....Problema nu e de rateuri....ci de agatatura intre pietre.Am folosit in paralel cateva jiguri football si vreau sa spun ca astea chiar nu se agata asa de rau intre pietre ca si clasicele "round jig".Pe langa asta,astea articulate ofera o mai multa miscare nalucii(twister,shad)..fata de clasicul jig...
Va salut baieti.
Referitor la ceea ce discutati voi, eu folosesc jiguri articulate sau riga jig de diferite gramaje luate prin vara de la VampiruA1 de pe forum.
Pot spune ca am avut mai putine monturi ramase in apa decat cu clasicul jig, o mai buna evolutie a nalucii (dupa cum spuneau si antevorbitorii) si implicit mai multe atacuri.
O asemanare cu acest cap articulat poate fi (eu folosesc) plumbul bulet folosit ca-n montura Texas. A dat rezultate foarte bune.
Sa v-o traga la fund.
Cu bine
Referitor la ceea ce discutati voi, eu folosesc jiguri articulate sau riga jig de diferite gramaje luate prin vara de la VampiruA1 de pe forum.
Pot spune ca am avut mai putine monturi ramase in apa decat cu clasicul jig, o mai buna evolutie a nalucii (dupa cum spuneau si antevorbitorii) si implicit mai multe atacuri.
O asemanare cu acest cap articulat poate fi (eu folosesc) plumbul bulet folosit ca-n montura Texas. A dat rezultate foarte bune.
Sa v-o traga la fund.
Cu bine
- vampyru_a1
- veteran
Haideti mai baieti , chiar nu merge decat cu bile sau ,, mingi de rugby ''
mai exista o gramada de alternative
nairda v-a dat una
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... d9LcxAHMPY#
acum depinde ce preferinte are fiecare

mai exista o gramada de alternative
nairda v-a dat una
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... d9LcxAHMPY#
acum depinde ce preferinte are fiecare

Eu as prefera "mingi de rugby" datorita faptului ca am observat ca nu se agata asa de repede ca si "bila" ...Probabil evolutia naluci ar fi aceeasi indiferent ca e bila,football sau tipul de greutate din filmulet... Ca veni vorba de filmulet,nu e posibil ca acest tip de greutate (cel drept) sa intre cam peste tot si sa se agate mai repede?
- vampyru_a1
- veteran
plumbu' ala drept intra si iasa de peste tot
-
- utilizator constant
De pe site-ul asta mai aduce Ilie Grigorici produse! Daca mai sunt doritori, contribui si eu la transport sa imi iau cate ceva de acolo...