Matrita jigg
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Matrita jigg
Dupa un an competitional care a lasat urme adanci in trusa am facut un calcul si am tras o concluzie: trebuie sa-mi iau matrita sa-mi torn singur jigg-uri.
Am navigat, am citit si am neÅŸte intrebari:
Pe o matrita merga mai multe numere de carlig?
Pe o matrita merg mai multe gramaje?
Sau mai bine explicati-mi voi!
-
- veteran
pai poti avea o matrita cu 5 cavitati care toarna numai 7g sau o matrita cu 5 cavitati care toarna diferite gramaje( 1,75 3,5 5,5 etc) apoi scrie in specificatii la 3,5g carlig nr 4 sau etc...si tot la specificatii mai scrie ca se folosesc carlige modelul 570 sau 575 iar tu iti iei carligele indicate de matrita respectiva. chestia ca: la 3,5 el imi da carlig de 4 dar eu vreau sa torn pe carlig de 1/0 tine numai de, ca sa zic mai taraneste, lungimea bucatii din jig ce contine ochetul. aici din pacate nu te pot ajuta 

- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
Re: Matrita jigg
Frate ,am ajuns la aceeasi concluzie si mi-am comandat o matrita la "bestia" de Sofonea care are locase de la 2-14 gr,deci acopera aproape tot ce ne trebuie .StefanDinu scrie:Dupa un an competitional care a lasat urme adanci in trusa am facut un calcul si am tras o concluzie: trebuie sa-mi iau matrita sa-mi torn singur jigg-uri.
daca vrei vorbeste cu el si iti aduce sau ti-o dau eu pe a mea de cite ori iti trebuie ca doar esti fratele meu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- StefanDinu
- veteran
Re: Matrita jigg
Am mai citit ...valistrati scrie:Frate ,am ajuns la aceeasi concluzie si mi-am comandat o matrita la "bestia" de Sofonea care are locase de la 2-14 gr,deci acopera aproape tot ce ne trebuie .
daca vrei vorbeste cu el si iti aduce sau ti-o dau eu pe a mea de cite ori iti trebuie ca doar esti fratele meu.
Problema e ca in momentul in care vrei vre-o 20 de bucati de 4 g torni - racesti - scoti, iar torni - racesti - scoti ... tot asa de 20 de ori.
Mai exista matrite cu care faci cate 7 odata ... dar o matrita - un gramaj. Vrei mai multe gramaje? Mai multe metrite.