Matrita jigg

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Matrita jigg

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2007, 18:16

Dupa un an competitional care a lasat urme adanci in trusa am facut un calcul si am tras o concluzie: trebuie sa-mi iau matrita sa-mi torn singur jigg-uri.

Am navigat, am citit si am neÅŸte intrebari:
Pe o matrita merga mai multe numere de carlig?
Pe o matrita merg mai multe gramaje?

Sau mai bine explicati-mi voi!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Oct 2007, 18:31

pai poti avea o matrita cu 5 cavitati care toarna numai 7g sau o matrita cu 5 cavitati care toarna diferite gramaje( 1,75 3,5 5,5 etc) apoi scrie in specificatii la 3,5g carlig nr 4 sau etc...si tot la specificatii mai scrie ca se folosesc carlige modelul 570 sau 575 iar tu iti iei carligele indicate de matrita respectiva. chestia ca: la 3,5 el imi da carlig de 4 dar eu vreau sa torn pe carlig de 1/0 tine numai de, ca sa zic mai taraneste, lungimea bucatii din jig ce contine ochetul. aici din pacate nu te pot ajuta :)

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 27 Oct 2007, 20:40

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2007, 22:07

Poate ar fi bine sa citesti asta inainte de a te apuca sa topesti plumb:

WARNING: Melting lead and casting lead objects :shock: will expose you and others in the area to lead, which is known to cause birth defects, other reproduction harm and cancer. See instructions on reducing exposure.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 27 Oct 2007, 22:32

Asa zic si de tigari,tu chiar ii crezi? :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2007, 22:33

M-ai prins :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 28 Oct 2007, 10:31

Plumbul este periculos la expuneri indelungate ... acum nu o sa ma apuc sa torn toata viata jigg-uri
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Matrita jigg

Mesaj de vali stratonov » 28 Oct 2007, 10:40

StefanDinu scrie:Dupa un an competitional care a lasat urme adanci in trusa am facut un calcul si am tras o concluzie: trebuie sa-mi iau matrita sa-mi torn singur jigg-uri.

Am navigat, am citit si am neÅŸte intrebari:
Pe o matrita merga mai multe numere de carlig?
Pe o matrita merg mai multe gramaje?

Sau mai bine explicati-mi voi!
Frate ,am ajuns la aceeasi concluzie si mi-am comandat o matrita la "bestia" de Sofonea care are locase de la 2-14 gr,deci acopera aproape tot ce ne trebuie .
daca vrei vorbeste cu el si iti aduce sau ti-o dau eu pe a mea de cite ori iti trebuie ca doar esti fratele meu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Oct 2007, 13:42

ar mai fi o idee! :idea:

sa se bage matritze pe magazin "totalfishing.ro" 2-3bucati, nu cred ca raman pe stoc...
asteptam....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

StefanDinu
veteran
veteran

Re: Matrita jigg

Mesaj de StefanDinu » 28 Oct 2007, 17:28

valistrati scrie:Frate ,am ajuns la aceeasi concluzie si mi-am comandat o matrita la "bestia" de Sofonea care are locase de la 2-14 gr,deci acopera aproape tot ce ne trebuie .
daca vrei vorbeste cu el si iti aduce sau ti-o dau eu pe a mea de cite ori iti trebuie ca doar esti fratele meu.
Am mai citit ...
Problema e ca in momentul in care vrei vre-o 20 de bucati de 4 g torni - racesti - scoti, iar torni - racesti - scoti ... tot asa de 20 de ori.
Mai exista matrite cu care faci cate 7 odata ... dar o matrita - un gramaj. Vrei mai multe gramaje? Mai multe metrite.

Scrie răspuns