Material husa barca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- danielcocea
- veteran

Material husa barca
Tinand cont ca vine primavara ( si trebuie sa fim pregatiti pana n dinti ) , si ca asta vara am reusit sa accidentez destul de rau husa de transport de la barca , vroiam sa va intreb daca stiti de unde pot achizitiona niste material pt. o husa de transport pt. o barca gonflabila...si ce este cel mai important dupa ce gasesc materialul respectiv ..unde naiba o duc sa o croiesc...croitor , masina ceva???....
...
Re: Material husa barca
Cand ti-oi croi eu una peste mustuc.....aoleuuuu aoleuuuudanielcocea scrie: ..unde naiba o duc sa o croiesc... ...
Suna-ma maine....defapt...........lasa, mai bine vorbim pe mal
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran

ma sa moara mmm......pai stai ca novacu si nu zici nimic.....Nemernic scrie:Cand ti-oi croi eu una peste mustuc.....aoleuuuu aoleuuuudanielcocea scrie: ..unde naiba o duc sa o croiesc... ...
Suna-ma maine....defapt...........lasa, mai bine vorbim pe maldespre huse si materiale....si mai ales croiala
- danielcocea
- veteran

maine nu uita sa iei saci !!!....danielcocea scrie:ma sa moara mmm......pai stai ca novacu si nu zici nimic.....Nemernic scrie:Cand ti-oi croi eu una peste mustuc.....aoleuuuu aoleuuuudanielcocea scrie: ..unde naiba o duc sa o croiesc... ...
Suna-ma maine....defapt...........lasa, mai bine vorbim pe maldespre huse si materiale....si mai ales croiala
Ok... g..mandanielcocea scrie:maine nu uita sa iei saci !!!....danielcocea scrie:ma sa moara mmm......pai stai ca novacu si nu zici nimic.....Nemernic scrie: Cand ti-oi croi eu una peste mustuc.....aoleuuuu aoleuuuu
![]()
![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...