Marker vopsea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Marker vopsea
Vreau sa "tunez" niște shad-uri si căutand soluții, am găsit acest marker.
A folosit cineva așa ceva ? Rezista la stergere si la umezeala ?
Sau poate aveți alte sugestii ...
http://www.okazii.ro/accesorii-birou/in ... a130241653
A folosit cineva așa ceva ? Rezista la stergere si la umezeala ?
Sau poate aveți alte sugestii ...
http://www.okazii.ro/accesorii-birou/in ... a130241653
Re: Marker vopsea
Eu am folosit modelul 278 cu varf de 0.8mm.
Marker de mai proasta calitate nu cred ca se gaseste in comert.
Le-am luat de la un amic care are depozit de birotica. Agentul care ia adus marfa, a zis ca este de unica folosinta.
In prima faza nu am inteles de ce?!
La prima incercare mi-am dat seama.
Primul marker nu a vrut sa scrie, am apasat o singura data varful (asa se inbibeaza varful cu vopsea) si mi-a lasat o pata imensa de vopsea pe hartie. Dozarea vopselei a fost neunifoma in continuare.
A doua bucata care am incercat, a scis frumos la prima utilizare. La a doua utilizare deja nu mai scria, s-a uscat vopseaua in varf si nu mai scria de fel.
Am spalat varful cu alcool izopropilic, dupa care a revenit si am putut folosi. (de aici vine ca este de unica folosinta).
Am comandat markere UniBall si am renuntat la rebuturile astea.
Si sa mai zica cineva ca Schneider nu face si produse proaste!!!
In strat gros, dupa uscare se comporta exact ca un corector de calitate proasta, crapa, se cojeste.
Marker de mai proasta calitate nu cred ca se gaseste in comert.
Le-am luat de la un amic care are depozit de birotica. Agentul care ia adus marfa, a zis ca este de unica folosinta.
In prima faza nu am inteles de ce?!
La prima incercare mi-am dat seama.
Primul marker nu a vrut sa scrie, am apasat o singura data varful (asa se inbibeaza varful cu vopsea) si mi-a lasat o pata imensa de vopsea pe hartie. Dozarea vopselei a fost neunifoma in continuare.
A doua bucata care am incercat, a scis frumos la prima utilizare. La a doua utilizare deja nu mai scria, s-a uscat vopseaua in varf si nu mai scria de fel.
Am spalat varful cu alcool izopropilic, dupa care a revenit si am putut folosi. (de aici vine ca este de unica folosinta).
Am comandat markere UniBall si am renuntat la rebuturile astea.
Si sa mai zica cineva ca Schneider nu face si produse proaste!!!
In strat gros, dupa uscare se comporta exact ca un corector de calitate proasta, crapa, se cojeste.
Actualmente acest tip de marker folosesc si sunt multumit.
Am incercat mai multe variante.

Am incercat mai multe variante.

Multumesc.
Funcționează, oare si in ideea tranformarii unor gume colorate in gume albe ?

Mai ieftin iei gume albe, decat sa te apuci de colorat toata suprafata.peter76 scrie:Multumesc.
Aceste vopsele nu cred ca sunt foarte ecologice!
Sunt pe baza de ulei.
Probabil așa e, doar ca pe cele colorate le am deja.
Intradevar Uni Paint-ul e unul dintre putinele markere care tin destul de bine pe gume ,dezavantajul e pretul,totusi conteaza mult si compozitia plastisolului, pana si cele special concepute refuza sa adere la unele gume ,de exemplu Bio Dip-ul de la Berkley , de obicei cu cat plastisolul e mai prost calitativ cu atat adera mai bine. O varianta mai ieftina decat markerele de la Uni Ball (de aproape 10 ori) este un cd marker de la Tenfon CM-051.
Numai bine...
Numai bine...
Schneider-ul am luat cu 10 ron iar uniball cu 15 ron, nu mi s-a parut o avere, iar diferenta este incontestabila.pupu scrie:Intradevar Uni Paint-ul e unul dintre putinele markere care tin destul de bine pe gume ,dezavantajul e pretul,totusi conteaza mult si compozitia plastisolului, pana si cele special concepute refuza sa adere la unele gume ,de exemplu Bio Dip-ul de la Berkley , de obicei cu cat plastisolul e mai prost calitativ cu atat adera mai bine. O varianta mai ieftina decat markerele de la Uni Ball (de aproape 10 ori) este un cd marker de la Tenfon CM-051.
Numai bine...
Foarte bune markerele de la Uni Paint, si eu folosesc pentru gume si tin foarte bine.
Am avut si la vanzare cu 2,5 ron/bucata
Am avut si la vanzare cu 2,5 ron/bucata

Eu nu am pomenit nicaieri de Schneider, ci de Tenfon care costa 1 sau 1,5 roni , foarte bun pretul la voi la Uni Paint, in Bucuresti se gaseste la 12-15 roni,avantajul (sau poate in unele cazuri ,dezavantajul) Uni Paint-ului este ca e mai lucios ca Tenfonul,pe de alta parte o vopsea buna pentru gume trebuie sa contina acetona ,eventual THF.
Numai bine...
Numai bine...