Mann's vs MisterTwister
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mann's vs MisterTwister
Ce parere aveti?Cine castiga?Va intreb pt ca mi-am luat de la Arrow niste shad-uri Mann's si mi-au placut mult fata de cele de la MT.Ramane de vazut daca place si salaului.
-
- veteran
Depinde de gusturi(ale pescarilor, nu ale pestilor)
@vipificator III, ai incercat sa dai si cu altceva, atunci cand mancau bine la naluca despre care vorbeai? De obicei nu se intampla asta, iar cand ii gasesti si prinzi cu o naluca, celelalte raman in cutie. Poate daca dadeai cu altceva, prindeai la fel, cine stie?
@vipificator III, ai incercat sa dai si cu altceva, atunci cand mancau bine la naluca despre care vorbeai? De obicei nu se intampla asta, iar cand ii gasesti si prinzi cu o naluca, celelalte raman in cutie. Poate daca dadeai cu altceva, prindeai la fel, cine stie?
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran

PS: oricum in prezent ambele sunt niste chinezarii, cauciucul nu mai e ce era o data dar inca prind.
Urasc atarnatorii!
- storm fish
- veteran
Re: Mann's vs MisterTwister
Siliconul din modelele mai noi de la MT este ceva mai tare.Momentan cu ce avem pe piata,dintre cele doua branduri ,asi opta pe mann's.Acum depinde si de dimensiuni ,locatie..etc.Fiecare cu parerile lui.Mshad scrie:Ce parere aveti?Cine castiga?Va intreb pt ca mi-am luat de la Arrow niste shad-uri Mann's si mi-au placut mult fata de cele de la MT.Ramane de vazut daca place si salaului.
p.s. Arrow nu vinde mann's!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....