Maner mulineta Daiwa Exceler 2500D LT

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
reconnect
utilizator nou
utilizator nou

Maner mulineta Daiwa Exceler 2500D LT

Mesaj de reconnect » 27 Sep 2019, 10:18

Salut,

As avea nevoie de un maner pentru o mulineta Daiwa Exceler 2500D LT, dar nu reusesc sa gasesc pe net.
Magazinele de profil din Romania nu doresc sa comande direct de la producator. Ce as putea sa fac?

Multumesc pentru ajutor

tdum
veteran
veteran

Re: Maner mulineta Daiwa Exceler 2500D LT

Mesaj de tdum » 27 Sep 2019, 13:01

reconnect scrie:
27 Sep 2019, 10:18
Salut,

As avea nevoie de un maner pentru o mulineta Daiwa Exceler 2500D LT, dar nu reusesc sa gasesc pe net.
Magazinele de profil din Romania nu doresc sa comande direct de la producator. Ce as putea sa fac?

Multumesc pentru ajutor

V? salut.
Iat? ce cred c? a?i putea face. În primul rând s? specifica?i mai exact ce desemna?i prin termenul de ,,mâner". Knobul de ac?ionare a manivelei, sau manivela în sine ?i s? pune?i totodat? un anun? pe rubrica de vânz?ri/cump?r?ri - numai pescuit. Dac? e vorba de manivel?, atunci specifica?i c? ave?i nevoie de o manivel? Daiwa înfiletabil? pe butucul pinionului (fiind vorba de un Exceler LT) ?i eventual lungimea vizat? (50-55mm). Nu cred c? nu are cineva una disponibil?, cu buton de rabatare, sau fix?. Eu am avut una fix? disponibil?, dar a ajuns la alt coleg de forum care a pus un anun? în acest sens. Asta cred c? a?i putea face ca s? v? rezolva?i problema.

T.D. Rew.

reconnect
utilizator nou
utilizator nou

Re: Maner mulineta Daiwa Exceler 2500D LT

Mesaj de reconnect » 28 Sep 2019, 08:38

Mul?umesc frumos

Scrie răspuns