maner lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
http://www.washingtonflyfishing.com/boa ... at-project
pare ca aburul/apa fierbinte inmoaie epoxy-ul cu care e lipit manerul, dar apoi manerul cica s-ar trage in sus, deci trebuie scoase si inelele de pe acel tronson.
pare ca aburul/apa fierbinte inmoaie epoxy-ul cu care e lipit manerul, dar apoi manerul cica s-ar trage in sus, deci trebuie scoase si inelele de pe acel tronson.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
la ori ce bat care are talonul conic mandrina se scoate prin capatul mai subtire in concluzie va trebui sa dai jos inelul. nu rasuci prea tare ca vei distruge asezarea fibrelor . poti sa il incalzesti linistit in abur sau apa calda ca batul nu va pati nimic . temperatura la uscare in autoclava sau cuptor in functie de produs e de la 60 la 250 grade C .deci grija si cu incalzitul in exces. pluta nu stiu ce se intimpla cu ea daca o fierbi aicea nu te pot sfatui.
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
asa cum am spus am facut ceaiul de miner de DAM. dupa fierbere pluta a iesit usor dar deformata ca dracu ! e drept ca nici eu nu am fost prea grijuliu ca nu ma interesat .dupa ce am scos pluta am fiert-o din nou si surpriza a revenit la forma initiala si aproape ca nu se vede nici o urma ! bucata de fibra ramasa din cotor nu a suferit aparent de loc cu toate ca am fiert la ea 25 de minute . in concluzue se poate scoate fara pagube spor la treaba