Maner EVA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Maner EVA

Mesaj de AdrianHD » 19 Apr 2010, 18:58

As vrea sa spuneti cum se comporta manerele din EVA,daca tin la uzura si mai ales cat de bine tin in comparatie cu manerele din pluta si nu in ultimul rand,cum si cu ce le curatati?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Apr 2010, 12:58

Depinde ce fel de uzura, adica ingrijite cat de cat, fara intepat carligele prin ele in loc de hook-keeper si chestii dinastea, tine chiar bine. Inca nu m-am hotarat daca imi place pluta sau eva sau mult dar pot spune ca lansetele care au maner din pluta de inalta calitate mi se par mai comode la mana, mai placute. La o lanseta St. Croix de exemplu aveam un nod dinala in manerul de pluta chiar in dreptul degetului aratator si dupa o zi intreaga de pescuit ma cam jena. Eva daca sta mult uda (in partidele cu multa ploaie) parca devine mai aspra... pluta se usuca usor la suprafata prin simpla stergere cu o carpa uscata. De curatat, eva se curata usor sub jet de apa. Pana la urma nu aleg sau refuz o lanseta pentru ca e eva sau pluta, daca e de calitate cat de cat ai si garantia unui maner bine si atent croit si slefuit, fie el eva sau pluta.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 20 Apr 2010, 16:49

Eu m-am referit in general la toate lansetele dar in special la lanseta asta http://www.bromanodell.se/index.php?act ... roduct=140 ... Despre maner "The grips are made from the very best of top quality, black, laser shaped and laser printed EVA''

Scrie răspuns