discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-
-stie careva mai multe detalii despre aceste noi lansete de la
>>Major Craft<<? pareri despre blank, componentele folosite etc. sunt interesat de modelul
BPS-632UL poate chiar o detine careva de pe aici, sau a pipait-o
-la pretul de 76$ mi se pare o lanseta foarte tentanta
-
Ionut the carp
- veteran

am dat cu un beneyro... nu mai stiu exact ce model... pana in 7gr sau pana in 9gr... blank senzitiv, inele montate ok, finisaje ok si cand spunea X-fast nu ma asteptam sa fie... RANGA!... nu ranguta... ranga de batut covoare

acum nu stiu sa'ti spun de batu asta ca nu l'am tinut in mana

-
Nemernic
- veteran

Ungureanu Ovidiu scrie:-stie careva mai multe detalii despre aceste noi lansete de la
>>Major Craft<<? pareri despre blank, componentele folosite etc. sunt interesat de modelul
BPS-632UL poate chiar o detine careva de pe aici, sau a pipait-o
-la pretul de 76$ mi se pare o lanseta foarte tentanta
M-ar tenta si pe mine una la fel........daca zice lumea ca e foarte tepanoasa.......
Faci comanda ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
adrignat
- veteran

basspara sunt noile entry level de la majocraft.firma micuta da care se respecta.
nu am pus mana pe el,dar sunt sigur ca e lucrat bine si ca isi merita cu prisosinta banii.totusi mai bine te-ai orienta catre un slicer.e putin mai scump,dar e manufacturat cap-coada in japonia.plus ca are ceva ani de cand e pe piata si numai lucruri bune am auzit de el.
dar orice ai alege nu cred ca o sa fii dezamagit.

-
cipic
- veteran

eu am un Major Craft Crostage de 8' si pot sa spun ca este unul din cele mai bune bete pe care le am avut pana acum si nu au fost putine (St. Croix Avid-uri, G-Loomis-uri,Lamiglas-uri,Sakure etc etc) se pot vedea la sectiunea anunturi!!! Este lucrat extraordinar de atent,matisaje,alinierea inelelor calitatea lor Fuji New Concept pe un bat care pe plat.co.jp costa
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... -802l.html
-
pehep
- utilizator constant

-
major craft ... am avut si io cateva - crostage , zaltz , beneyro si slicer - cumpara ti ca nu o sa iti para rau .. o sa te coste transportul in jur de 65 $ ( EMS ) dar face toti bani . Daca te apuci sa umbli pe la noi sa ti l aduca careva .. mai bine dai tu ¬ 450 ron sau ceva de genu faci comanda direct pe plat . Au fost si prin RO cateva la vanzare la neste preturi de te lua capu ...
-
Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-
-diferenta este mare de la beneyro la basspara, stiu ca firma este una ce se respecta, dar voiam sa vad.. poate sunt oameni care au luat-o sau a vazut-o, daca e sa fac comanda la pretul de 76$ al lansetei se mai adauga vreo 37$ transportul.. deci undeva pana in 400roni acuma la suma asta ar mai fi tva-ul.
-stiu si de slicer, imi place mult.. dar voiam sa stiu mai multe si despre acest nou model deoarece este aproape la jumatate din pretul unui slicer si din cate am vazut pe net(poze, tradus de pe diferite site-uri din japo in ro etc) nu ar fi rea si are si un pret foarte atragator
-
adrignat
- veteran

pai poate te mai lipesti de cineva care isi mai comada ceva.asa platesti mai putin la transport.
-
Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-
-voiam sa fac comanda direct de la ei dar prin intermediul ebay-ului, sunt si acolo prezenti cu toata marfa lor, iar de pe ebay am mai luat o gramada de produse si nu am avut probleme sau surprize neplacute, in plus sti direct shippingul la fiecare produs