maine cumpar..

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Mar 2010, 08:56

shimano scrie: :roll: Nu zau???? In mod intamplator am ambele modele, BeastMaster si ForceMaster de 10-30 gr, 2,40m, si diferentele sunt aproape insesizabile, chiar daca calitatea materialelor prime din ForceM e mai slaba putin...nu stiu unde vezi tu "cu totul alte caracteristici".
Cat despre Daiwa Procyon, nu am asa ceva, si probabil nici nu voi avea, caci nu vad mare fantezie in betzele Daiwa, in schimb sunt fan al mulinetelor Daiwa, no comment. Am avut in mana batzul Daiwa Procyon, si e ok, dar raman la Shimano-urile mele...ca nu degeaba primesc 3000 euro pe luna de la firma Shimano, ca sa fac reclama aici pe forum. :lol:
Bun, l-ai avut in mana si ce-ai facut cu el? :)
L-ai scuturat de doua ori si ai dat verdictul?
Mihai ti-a explicat foarte bine, ce face Shimano pentru parlitii de europeni e sub pretentiile firmei, mult sub.
Paulus, pentru clean si biban ia-ti o lanseta pana in 1/2 oz (cel mult!), n-ai ce face cu 7-28 sau stiu eu mai ce. Poate la targ prinzi vreo oferta.
Pana la urma ce buget ai?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 16 Mar 2010, 09:00

corect ! betele shimano europa sunt fake fata de cele pt usa .
walleye

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 16 Mar 2010, 09:58

Pana la urma ce buget ai?

pai am 200- 220 ron pt bat pana acum. avand in vedere ca targul e peste 2 zile nush daca mai pot strange ceva :(

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 16 Mar 2010, 10:10

te duci la standul totalfishing, pui mina testezi, ceri explicatii si...vezi daca este ceva pentru tine

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 16 Mar 2010, 10:17

ok asa am sa fac..asa am facut si la magazin la totalfishing si..... fara suparare mi-a fost recomandata o shimano force master M. Nu am avut nimic impotriva dar am vrut sa cer si pareri pe forum dar am observat sa sunt impartite parerile..sincer sunt cam dezorientat acum :lol: .Ba ca nu e buna un M ba ca e buna..bla bla . offff greu greu cu deciziile astea :D . mai intru abia spre seara sper sa mai primesc ceva sfaturi pana atunci . o zi bina

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Mar 2010, 10:20

adrian frunza scrie:corect ! betele shimano europa sunt fake fata de cele pt usa .
sunt chiar banale.noroc ca scrie pe ele marca :)

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 16 Mar 2010, 18:46

leba scrie:Mihai ti-a explicat foarte bine, ce face Shimano pentru parlitii de europeni e sub pretentiile firmei, mult sub.
...si, pe langa Mihai, inca o duzina de oameni...
Da' el nu si nu: Batman! Batman!...

:lol: :lol: :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 16 Mar 2010, 20:00

Paulus, si eu sunt de acord ca Shimano produce betze mai bune pentru USA, deci sa-ti comanda de ceva de-acolo (tot Shimano :lol: ). Eu insa, ma credeti sau nu, pot sa scot pestii la fel de bine si cu "fake"-urile de pe piatza Europeana...nu am pretentii mari, si nici pestii nu au. :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Mar 2010, 20:13

Pai atunci vezi ca sunt la 100-150 lei bete care scot la fel de bine pestii ca si "fake"-urile de care zici :lol: Probabil chiar mai bune! Ex: Maver, Trabucco...
Ce zici? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 16 Mar 2010, 20:44

shimano scrie:Paulus, si eu sunt de acord ca Shimano produce betze mai bune pentru USA, deci sa-ti comanda de ceva de-acolo (tot Shimano :lol: ). Eu insa, ma credeti sau nu, pot sa scot pestii la fel de bine si cu "fake"-urile de pe piatza Europeana...nu am pretentii mari, si nici pestii nu au. :wink:
Mi se pare total aiurea sa ai posibilitatea sa iei bete din USA si sa optezi pentru Shimano...

Scrie răspuns