mai bine mai tirziu decit niciodata

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

mai bine mai tirziu decit niciodata

Mesaj de SF » 14 Noi 2009, 23:49

Vad ca o scos si Rapala in sfirsit un slim diet , Originalu era varza la capitolu lanseu plus ca era cam fragil , si nici culoarea mata nu favoriza rollingu care il avea .
Banuiesc ca peste ceva vreme o sa scoata un model mai lung , da cum nu mai au ideei o mai prelungesc , ca sa bifeze la anu inca o noutate :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ah0dBRUjOag

Ramine de vazut daca si lucreaza , produce , sau ajunge un dezastru ca Sub Walk .

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 15 Noi 2009, 05:41

Misto !

SF
veteran
veteran

Re: mai bine mai tirziu decit niciodata

Mesaj de SF » 24 Noi 2009, 02:07

SF scrie:
Ramine de vazut daca si lucreaza , produce , sau ajunge un dezastru ca Sub Walk .
In sfirsit , au dat de data asta in tinta , nu am prins din prima :) , da asa , dupa vreo 15 lanseuri tot o luat-o

http://picasaweb.google.es/petre234/Ju# ... 7640976546

Ramine de vazut daca scot un model mai lung , ar fi binevenit :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Noi 2009, 21:28

Cum se comporta pe jerkuieli ? Seamana cu Flash Minnow de la Lucky Craft ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2009, 12:20

Nu seamana cu Flashminnow , is alt tip de voblere total . Are si Lucky Craft ceva pe stil , Sea Finger .
Am dat noaptea :) , la o jumate de ora dupa ce o apus soarele inca am luat la popper asa ca nu m-am grabit :) , habar nu am vazut cum se misca , sa-l vad cu ochii , insa la bat se simte ( insa nu cum te astepti , daca nu esti obisnuit cu naluci din astea subtiri ) bine . Am prins numai pe jerkuieli , nu pe recuperare liniara , insa viteza generala ii mai mare ca la stiuca un pic , pauzele is foarte-foarte scurte . De aici in 2-3 saptamini o sa intre insa pe recuperari liniare lente , pt. ca apa o sa se raceasca , si atunci profit de rollingu naluci .
Comparativ cu Original F pleaca mai mult in lateral , face un stinga drapta mai accentuat fata de Original F daca tragi de el !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Noi 2009, 13:03

Mersi. Inseamna ca e altceva decat am crezut.

In filmulet se vede ca are o bataie larga dar nu i-am vazut sa il jerkuiasca, de aceea te-am intrebat.
Desi e clar ca e gandit pentru pescuitul marin, cred ca are aplicatii si la noi: la stiuca in ape mici sau in pescuitul de noapte la salau si chiar somn.
O sa imi iau si eu unul-doua.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2009, 13:58

Mai bine unu singur , si il incerci , poate nu-ti place . Mie nu mi-o placut si am intirziat jumate de an pina sa prind , pur si simplu tot ce stiam pina la ora aia nu accepta o astfel de naluca . In momentu de fata nu vad nici o alta naluca cu barbeta mai efectiva decit astea subtiri , pentru cum si la ce pescuisc eu .
Toate prinzatoarele au culoarea sclipitoare , daca ar fi mata nu ar prinde nici jumate, is convins de asta , in timpu rollingului apar niste luciri pe acolo care nu is obisnuite la voblere , nu se intilnesc la modele mai vechi cred ca la nimeni ( abu-garcia facea un tormentor cu folie , insa era o chestie normala , un profil obisnuit , aveau 2 paternnuri prinzatoare si restu somau , nu mai fac vobleru respectiv in acelasi fel , si ii pacat , am prins cu ele pina o cazut tot paternnu jos ).

Am avut citeva in tara cu mine , din astea subtiri , insa am dat la stiuca in decembrie un pic din februarie , apa cu cea mai mica adincime o fost Sacalaia , am mai mers pe o balastiera , insa adinca rau , pur si simplu prin zona nu am gasit o balta dezghetata cu adincime mica si stiuca in perioada data ,o trebuit sa dau cu altceva , am ramas cu pofta sa zicem :) , de a incerca tipu asta de voblere pe stiuca .
Se scufunda doua palme , nu mai mult , deci ape mici , daca pestele ii pe aceasi adincime aproape , vede mai bine sclipirile alea .

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Noi 2009, 14:53

intr-adevar faine culorile alea cu luciu.
mai SF, tu de fapt esti field-tester la rapala, este?:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2009, 15:38

leba scrie:
mai SF, tu de fapt esti field-tester la rapala, este?:D
Nu este :lol: As zbura in segunda doi , prea multe japo prin trusa , si cam diferite , nu am nici o casa clar in cap in tema naluci , Rapala in trusa am trei , Countdown , X-Rap si ultimu venit , Max Rap 13 . Si cred ca X-Rap se cere afara :lol:

Scrie răspuns