Mai bine unu singur , si il incerci , poate nu-ti place . Mie nu mi-o placut si am intirziat jumate de an pina sa prind , pur si simplu tot ce stiam pina la ora aia nu accepta o astfel de naluca . In momentu de fata nu vad nici o alta naluca cu barbeta mai efectiva decit astea subtiri , pentru cum si la ce pescuisc eu .
Toate prinzatoarele au culoarea sclipitoare , daca ar fi mata nu ar prinde nici jumate, is convins de asta , in timpu rollingului apar niste luciri pe acolo care nu is obisnuite la voblere , nu se intilnesc la modele mai vechi cred ca la nimeni ( abu-garcia facea un tormentor cu folie , insa era o chestie normala , un profil obisnuit , aveau 2 paternnuri prinzatoare si restu somau , nu mai fac vobleru respectiv in acelasi fel , si ii pacat , am prins cu ele pina o cazut tot paternnu jos ).
Am avut citeva in tara cu mine , din astea subtiri , insa am dat la stiuca in decembrie un pic din februarie , apa cu cea mai mica adincime o fost Sacalaia , am mai mers pe o balastiera , insa adinca rau , pur si simplu prin zona nu am gasit o balta dezghetata cu adincime mica si stiuca in perioada data ,o trebuit sa dau cu altceva , am ramas cu pofta sa zicem

, de a incerca tipu asta de voblere pe stiuca .
Se scufunda doua palme , nu mai mult , deci ape mici , daca pestele ii pe aceasi adincime aproape , vede mai bine sclipirile alea .