Magnum !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Magnum !
Rapala Magnum. S-ar zice ca e unul din voblerele care au facut legenda. Mi-am "ras"doua Magnum-uri,de 11 si de 14cm , flotante, vopsire ca un macrou...
Ma-am gandit la stiuca atunci cand le-am cumparat... Cand se preteaza genul asta de naluca si unde?
Sau am fost destul de inspirat si am dat peste o naluca atat de versatila incat se poate pescui oricand si orunde... Exista oare asa ceva?
Ma-am gandit la stiuca atunci cand le-am cumparat... Cand se preteaza genul asta de naluca si unde?
Sau am fost destul de inspirat si am dat peste o naluca atat de versatila incat se poate pescui oricand si orunde... Exista oare asa ceva?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- costica_fishing
- veteran
Normal... Cand e vorba de BIBI si de marle totate calculele referitoare la dim. s-au dus pe apa sambetei...
Oricum, bun si asa! Prefer o naluca ce are acticitate, decat una ce prinde 3 piese pe sezon dar supra dimensionate... MAgnum-urile astea din ce categorie fac parte?
Oricum, bun si asa! Prefer o naluca ce are acticitate, decat una ce prinde 3 piese pe sezon dar supra dimensionate... MAgnum-urile astea din ce categorie fac parte?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- costica_fishing
- veteran
Hai sa ti spun ce prind magnumurile alea supradimensionate .....legio1083 scrie:Normal... Cand e vorba de BIBI si de marle totate calculele referitoare la dim. s-au dus pe apa sambetei...
prind niste piese de la 1 m in sus pana la nu stiu cat ....
asta in fericitul caz ca e destul de mic sa nu ti se duca dracu cu magnum cu tot .
-
- veteran