magnesium ts..MgTBWWMH610S
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
magnesium ts..MgTBWWMH610S
ma intereseaza acest bat si as vrea sa stiu daca a pescuit cineva cu el si ce parere a avut...are urmatoarele specificatii# DETAILED SPECIFICATIONS:
# Action: Fast
# Length: 6' 10"
# Power: Medium-Heavy
# Lure weight: 1/8 - 1/2 oz.
# Line weight: 8 - 17 lb.
# Handle length: 10"
# Line guides: 7 plus the tip
eu as vrea sa-l folosesc la dunare la jiguri mici si voblere. as vrea persoanele care au folosit magnesium sa impartaseasca cateva idei. are cineva modelul nou de magnesium?
# Action: Fast
# Length: 6' 10"
# Power: Medium-Heavy
# Lure weight: 1/8 - 1/2 oz.
# Line weight: 8 - 17 lb.
# Handle length: 10"
# Line guides: 7 plus the tip
eu as vrea sa-l folosesc la dunare la jiguri mici si voblere. as vrea persoanele care au folosit magnesium sa impartaseasca cateva idei. are cineva modelul nou de magnesium?
stiam de filmuletul asta, nu imi spune prea multe..am deja un lta si stiu ca sunt bete foarte rezistente..ma interseaza cum se comporta betele magnesium in general cand lansezi, cum se incarca, daca sunt mai ''tepene'' sau mai blande pe varf si daca il pot folosi la jigging pe dunare cu capete pana in 14 gr..stiu ca de obicei betele magnesium sunt mai blande pe varf ca lta dar acesta este un fast...facut pentru plastice..deci cel putin teoretic ar trebui sa fie mai tare pe varf
Eu am un MH de 6'3" din seria graphite plus, un bat foarte puternic dar mere de pe la vreo 10 grame in sus, sub greutatea asta nu prea lanseaza bine. Ca si rezerva de putere e destul de ok, cu al meu am scos un somn de 5 kg, in curent nu foarte tare, a venit usor, drill de maxim un minut de la o distanta de cca 10-15 metri, cu fir textil de 15 lbs. Am avut si un drill cu un monstru pe care nu am apucat sa il vad, asta mi-a rupt ochetul jigului, batul s-a comportat destul de bine dar mulineta nu stiu daca mai rezista mult.
Batul il folosesc pe Somes, aici e ok, in locurile unde merg cel mai des dau la distante de maxim 30 metri dar la Dunare nu stiu ce sa zic, toata lumea zice ca mai lunga e mai buna acolo. De la 6'3"la 6'6" nu e mare diferenta asa ca poate modelul LTA de 7'6"MH ar fi mai potrivit.
Batul il folosesc pe Somes, aici e ok, in locurile unde merg cel mai des dau la distante de maxim 30 metri dar la Dunare nu stiu ce sa zic, toata lumea zice ca mai lunga e mai buna acolo. De la 6'3"la 6'6" nu e mare diferenta asa ca poate modelul LTA de 7'6"MH ar fi mai potrivit.
am barca, distanta nu este o problema...m-am orientat spre modelul asta deoarece nu am lansete cu manier ''split grip'' si am auzit ca betele sunt facute dintr-un material asemanator lta..cat despre lta nu sunt impresionat in ceea ce priveste finisajele, la banii aia poti sa iti iei lejer un st croix care chiar arata bine.. mersi mult