Magazine Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Magazine Cluj
Va rog cei care sunteti clujeni sa imi spuneti unde gasesc magazine cu articole de pescuit in Cluj.
Sper sa ai mai mult noroc ca mine: http://www.rapitori.ro/forum/about7026.html
Eu am gasit 2 magazine: unul undeva in centru si al doilea langa gara. Cel din centru era inchis cand am fost eu, dar ala de la gara avea o gramada de lucruri, chiar mi-a placut. Cum mergi din centru spre gara, e undeva pe partea dreapta, aproape de gara (chiar se vede gara in fata). Spor la cumparaturi.
Eu am gasit 2 magazine: unul undeva in centru si al doilea langa gara. Cel din centru era inchis cand am fost eu, dar ala de la gara avea o gramada de lucruri, chiar mi-a placut. Cum mergi din centru spre gara, e undeva pe partea dreapta, aproape de gara (chiar se vede gara in fata). Spor la cumparaturi.
...nu-s receptivi clujenii astia , deloc ...
...din catre stiu eu :cum iesi din gara o iei la stanga si parca a 2 a strada la dreapta...acolo este Romtravel (fostul magazin de peste Podul Garibaldi) ...gasesti multe chestii faine
...cel din centru , din spate de la Sora , era Arrow si s-a mutat ...nu stiu unde
...hai clujenii ... incerc sa impulsionez eu un amic

...din catre stiu eu :cum iesi din gara o iei la stanga si parca a 2 a strada la dreapta...acolo este Romtravel (fostul magazin de peste Podul Garibaldi) ...gasesti multe chestii faine
...cel din centru , din spate de la Sora , era Arrow si s-a mutat ...nu stiu unde
http://pescari.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=42
Am gasit in 20" fara sa fi pus piciorul in Cluj de 37 de ani.
Am gasit in 20" fara sa fi pus piciorul in Cluj de 37 de ani.

-
- veteran
Magazinul Arrow sa mutat in zona cartierului Marasti ...vis a vis cu facultatea Bogdan Voda ...tel gestionarului d-ul Nicu-0744931932old_radu scrie:...nu-s receptivi clujenii astia , deloc ...![]()
Magazinul Avat are nr, de tel 0264-439439...
Magazinul Pastravul(Laurentiu Macauan) e in cartierul Manastur,str. Calea Manastut ..... pe partea dreapta a soselei ce iese din Cluj spre Oradea....
O fi bine acum?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Daca nu gasesti pe careva da-mi un PM si iti explic detaliat pe unde este.
Iti recomand si eu Pastravul..sunt foarte amabili...si sunt destul de bine aprovizionati.
Conteaza foarte mult si conduita vanzatorilor.
Cand am intrat prima data la Romtravel..si am intrebat de o mulineta, am fost luat cu "Mai tata"...de un pusti mult mai tanar decat mine...deci desi sunt foarte bine aprovizionati(la nivel local ma refer)..nu se afla intre preferatele mele.
Iti recomand si eu Pastravul..sunt foarte amabili...si sunt destul de bine aprovizionati.
Conteaza foarte mult si conduita vanzatorilor.
Cand am intrat prima data la Romtravel..si am intrebat de o mulineta, am fost luat cu "Mai tata"...de un pusti mult mai tanar decat mine...deci desi sunt foarte bine aprovizionati(la nivel local ma refer)..nu se afla intre preferatele mele.