Magazin online cu livrare in Romania
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
pai uita-te cat de prinzatoare sunt exemple si cam ce stiuci intra la astea : manta, piketime, buster jerk, phatom etcdanr scrie:da, ce frumos atarna o naluca daia intr-o buturuga de pe fundul apei......
nalucile adevarate sunt alea prinzatoare![]()
daca se demonstreaza ca nalucile de 20 de lire sunt mai prinzatoare, in general vorbind, ar mai fi o chestie....
http://www.cwcab.com/jerkbaits.htm
jerkbaiturile de calitate in general sunt scumpe, defapt in general jerkbait-urile sunt scumpe, exemple fox,river run, nils master, strike pro, piketime. Sunt destinate pescuitului la stiuci capitale, ideea e ca ai mai multe sanse cu astea sa prinzi stiuca mare decat cu altele. Parerea mea ca nu e suficient sa dai numa cu jerkbaituri de la Salmo, care nici alea ca sa fim sinceri nu sunt printre cele mai ieftine.andrei-ovidiu scrie:io nu zic ca n-or fi adevarate, dar sunt cateva modele de voblere care prind aproape indiferent de conditii, si sunt printre primele alegeri ale oricarui pescar, si nu costa 20 de lire!
adi777,
aia au si peste.....nu doar nalucile conteaza
eu unul sunt convins ca daca te duci pe apele lor cu un set de linguri k lumea facute aici , le dai omor .
sunt bune jerkurile alea si sunt si de calitate ca nu-ti baga englezu mana in buzunar chiar degeaba , da asta nu inseamna ca automat daca dai o gramada de lire pe ele vii acasa si o sa prinzi mai mult peste si mai mare.
aia au si peste.....nu doar nalucile conteaza
eu unul sunt convins ca daca te duci pe apele lor cu un set de linguri k lumea facute aici , le dai omor .
sunt bune jerkurile alea si sunt si de calitate ca nu-ti baga englezu mana in buzunar chiar degeaba , da asta nu inseamna ca automat daca dai o gramada de lire pe ele vii acasa si o sa prinzi mai mult peste si mai mare.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
[quote="andrei-ovidiu"]asa e Dane...
dar...referitor tot la preturile nalucilor de la penultimul site :shock: :shock: :shock: , cand o da cineva 20 si ceva de lire pe o naluca, inseamna ca nu e pe treaba lui... :lol: :lol:[/quote]
Andrei , vorbesti cumva de nalucile alea de 8 oz !? In general nalucile mari costa mai mult , la fel echipamentu pentru astfel de pescuit , desi cineva mi-a zis ca ii mult mai usor sa faci voblere mari decit mici . Tinind cont de marca respectiva , ca n-am auzit de ea , s-ar putea sa exagereze un pic .
Fir Intins!!!
dar...referitor tot la preturile nalucilor de la penultimul site :shock: :shock: :shock: , cand o da cineva 20 si ceva de lire pe o naluca, inseamna ca nu e pe treaba lui... :lol: :lol:[/quote]
Andrei , vorbesti cumva de nalucile alea de 8 oz !? In general nalucile mari costa mai mult , la fel echipamentu pentru astfel de pescuit , desi cineva mi-a zis ca ii mult mai usor sa faci voblere mari decit mici . Tinind cont de marca respectiva , ca n-am auzit de ea , s-ar putea sa exagereze un pic .
Fir Intins!!!