M-am gandit k a-ti vrea sa vedeti!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
M-am gandit k a-ti vrea sa vedeti!
Lansete din bambus! De casting si spinning(nou pt 2005 la megabass). Era sa-mi pice fata http://www.megabass.com/Pagani.htm
http://www.megabass.com/New%20Megabass, ... 202005.htm
Vezi ce scrie:
New for 2005 I.T.O. Engineering:
Pagani bamboo & graphite rods
Vezi ce scrie:
New for 2005 I.T.O. Engineering:
Pagani bamboo & graphite rods
- vanatoruldepesti
- veteran
Ma crezi sau nu, dar nu sunt noi. Se fabrica dinainte de 1980, probabil nu asa performante si cu grafit in compozitie. Am avut una acum vreo 20 de ani si cred ca o mai am si acum pe la mama prin magazie. Am primit-o de la bunicul meu si nu stiu de unde o avea. Pe vremea aia erau exceptionale. Ii pusesem o mulineta ARGES fabricata la Bucuresti si o foloseam la clean, la pluta in lacul de acumulare Vladesti. Dadeam cu viespi. As fi tare curios sa mai dau cu una acum. Cand le-am vazut pe site-ul indicat de tine mi-am adus aminte de copilarie. 

si eu am avut lanseta de spin din bambus cand eram copil. era prea scurta si grea si eu dadeam doar la pluta. acum imi pare rau ca am dat-o, mi-ar fi placut sa o pescuiesc asa din joi in pasti.
din cate stiu cele mai scumpe lansete de musca acum sunt din bambus si se fac la comanda pe mii de para. puristii sustin ca bambusul are o actiune care nu poate fi egalata de nici o fibra moderna. ma indoiesc profund ca exista vreun argument practic in favoarea lor, poate doar senzatia de a pescui cu ceva arhaic sa fie misto.
oricum foarte tari japanezii astia, probabil s-a plictisit piata de vrajeala megatehnosciencefiction si atunci s-au gandit sa le dea exact logica inversa si sa reinventeze batzu' de lemn.
boala grea pescuitul asta, asta-i clar.
din cate stiu cele mai scumpe lansete de musca acum sunt din bambus si se fac la comanda pe mii de para. puristii sustin ca bambusul are o actiune care nu poate fi egalata de nici o fibra moderna. ma indoiesc profund ca exista vreun argument practic in favoarea lor, poate doar senzatia de a pescui cu ceva arhaic sa fie misto.
oricum foarte tari japanezii astia, probabil s-a plictisit piata de vrajeala megatehnosciencefiction si atunci s-au gandit sa le dea exact logica inversa si sa reinventeze batzu' de lemn.
boala grea pescuitul asta, asta-i clar.
fgh
Oricum un lucru e cert si mie mi-a picat fata,... Salivez uitandu-ma la ele,... shit le vreau
arata cam bine ... ce greutate or avea?