Lucky Craft Sammy
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lucky Craft Sammy
Aveti idee de unde se poate cumpara din Romania?
Incepeti sa umblati la chestii sensibile . Hai sa-ti mai dau niste idei Storm , daca tot o iei pe drumu asta : Heddon Super Spook pentru suprafata , Maria Blues Code si Mister Joe , amindoua is de 25 grame la o palma sau mai multe sub suprafata. Blues Code ii absolut mortal , in apa sarata deocamdata nu-i rezista nimic si daca ar fi sa dau la stiuca l-as avea in trusa . nu stiu de unde poti lua astea din Romania , inca nu-s la moda . Astea impreuna cu Sammy si ai un careu de asi in trusa , spectacol garantat .
Exista o imitatie de Sammy , facuta de Geologic , am vazut-o zilele astea la un coleg , costa sensibil mai putin , o sa o probez zilele astea , sa pun mai intii gheara pe ea .
Fir intins!!!
Exista o imitatie de Sammy , facuta de Geologic , am vazut-o zilele astea la un coleg , costa sensibil mai putin , o sa o probez zilele astea , sa pun mai intii gheara pe ea .
Fir intins!!!
-
- veteran
Mai intai incearca-le. O sa vezi ca in pofida faptului ca seamana leit, cand le utilizezi parca le lipseste ceva. Dar prind si copiile peste, mai putin insa.
Ca sa revin la faptul ca se gasesc sau nu in Ro. Nu cred pentru ca nu importa nimeni. Dar am vazut ca si romanii pot deschide de ceva vreme conturi paypal. Deci puteti cumpara de pe e.bay tot ce va doriti.
Tudor

Ca sa revin la faptul ca se gasesc sau nu in Ro. Nu cred pentru ca nu importa nimeni. Dar am vazut ca si romanii pot deschide de ceva vreme conturi paypal. Deci puteti cumpara de pe e.bay tot ce va doriti.
Tudor
Citisem niste postari de-ale lui Tudor si mi-am luat si eu 2 Sammy.
E foarte usor sa ii imprimi miscarea corecta, iar de prins prinde. In general dau din barca, impreuna cu prieteni ce dau cu altele. Prind cel putin cit ei, dar CE SPECTACOL!!! Aproape ca nu imi mai vine sa dau la altceva decit la jerkbait !
Concluzia mea: merita!
E foarte usor sa ii imprimi miscarea corecta, iar de prins prinde. In general dau din barca, impreuna cu prieteni ce dau cu altele. Prind cel putin cit ei, dar CE SPECTACOL!!! Aproape ca nu imi mai vine sa dau la altceva decit la jerkbait !
Concluzia mea: merita!