Locuri de Pescuit in Timis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Locuri de Pescuit in Timis
Propun ca fiecare sa relateze concret cate un loc de pescuit din judet. Detalii: cum se ajunge acolo. ce a prins, la ce ora, etc. Hai sa ne ajutam reciproc. Daca e sa prindem cred eu ca factorul cel mai important este norocul.
Incep eu: Prins 2 marlite la pod Topolovat - duminica 07.11.2004 ora 7si 20 min prima; ora 7si 40 min a doua. Peste viu.
Traseu: Timisoara-Ghiroda-Remetea Mare-Izvin- Recas-Sustra-Topolovatu Mare.
Incep eu: Prins 2 marlite la pod Topolovat - duminica 07.11.2004 ora 7si 20 min prima; ora 7si 40 min a doua. Peste viu.
Traseu: Timisoara-Ghiroda-Remetea Mare-Izvin- Recas-Sustra-Topolovatu Mare.
MI 4ever
daca e MI ma leaga diseara colegii dumisale si miine nu mai postez nimica.
domnu maior, io as fi postat topicu asta mai jos oleaca, la sectiunea "locuri, balti de pescuit sportiv", altfel devine neclar cum considerati dvs. "pixurile", ca echipamente sau ca accesorii?

domnu maior, io as fi postat topicu asta mai jos oleaca, la sectiunea "locuri, balti de pescuit sportiv", altfel devine neclar cum considerati dvs. "pixurile", ca echipamente sau ca accesorii?

Locuri de pescuit in Timis
Hai salut!
V-ati distrat dupa cum vad. E bine ca omul sa rada. Nu sunt nici militar nici cadru MI. Poate aveam bani sa merg in Delta daca era asa. Despre noroc: Eram la pescuit de crap. Colegul meu dadea la jumate de metru de locul unde pescuiam eu (la pluta). Aceeasi momeala, eu prind 7 buc la 1 kg, el nimic. Nu o fi norocul la mijloc? Am patit chestia asta de mai multe ori. Si poate chiar si altii.
Chestia cu orele: ma uit intotdeauna la ceas cand prind, ca sa pot face o statistica (doar la crap si stiuca). Stiuca nu am prins decat dimineata si seara. Chestia asta cu datele exacte depinde de temperamentul omului.
Ceau. Sunteţi simpatici si aveti simtul umorului. I like

Chestia cu orele: ma uit intotdeauna la ceas cand prind, ca sa pot face o statistica (doar la crap si stiuca). Stiuca nu am prins decat dimineata si seara. Chestia asta cu datele exacte depinde de temperamentul omului.
Ceau. Sunteţi simpatici si aveti simtul umorului. I like

Re: Locuri de pescuit in Timis
Poate ai avut carlig mai mic si fir mai subtire....sau adancimea reglata mai bine.Opre.Ovidiu scrie: Despre noroc: Eram la pescuit de crap. Colegul meu dadea la jumate de metru de locul unde pescuiam eu (la pluta). Aceeasi momeala, eu prind 7 buc la 1 kg, el nimic. Nu o fi norocul la mijloc?

Michael va recomanda Regulamentul forumului