Intrebare pentru cei mai experimentati in domeniu . O intrebare grea: Cum deosebiti stiuca pe sonar, de alti pesti ?
Metoda mea : in general ma uit dupa simbolurile mai statice (pesti) apropiate de praguri, structuri , arbori, vegetatie, potentiale locuri de ambuscada ori la simbolurile in zone cu multi pesti mai mici (potentiala hrana). Alte idei ?
ps: la salau nu ma pricep prea bine
Localizare stiuca, salau - Sonar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Localizare stiuca, salau - Sonar
TEAM ATOM
cred cai destul de greu de facut o deosebire. Eu m-as gandi in primul rind ca stiuca este un peste mai solitar pe cind shalaul traieste in carduri. Apoi m-as gindi la apa unde caut pestele, in apele mai maloase posibilitatea mai mare e sa fie stiuca iar in apele cu fund mai nisipos, pietros ar putea fi shalau. Desi nu cred ca-i vre-o regula sau vre-o modalitate sigura de a face diferentza. Eu am prins pe exact acelasi loc si la aceiasi adancime si stiuca si salau iar simbolul de pe sonar arata cam la fel 

Re: Localizare stiuca, salau - Sonar
ahaaaaaa, deci asa le gasesti pe alea mari, si io credeam ca pipai funduadi777 scrie:Intrebare pentru cei mai experimentati in domeniu . O intrebare grea: Cum deosebiti stiuca pe sonar, de alti pesti ?
Metoda mea : in general ma uit dupa simbolurile mai statice (pesti) apropiate de praguri, structuri , arbori, vegetatie, potentiale locuri de ambuscada ori la simbolurile in zone cu multi pesti mai mici (potentiala hrana). Alte idei ?
ps: la salau nu ma pricep prea bine

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Re: Localizare stiuca, salau - Sonar
de pipait, nu pipai fundu decat la d-soarepikeman scrie:ahaaaaaa, deci asa le gasesti pe alea mari, si io credeam ca pipai funduadi777 scrie:Intrebare pentru cei mai experimentati in domeniu . O intrebare grea: Cum deosebiti stiuca pe sonar, de alti pesti ?
ps: la salau nu ma pricep prea bine![]()
![]()

TEAM ATOM