Lipici pentru barca !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Lipici pentru barca !

Mesaj de Mugurstefan » 17 Iul 2007, 11:08

Recomandati-mi va rog lipici pentru lipit barca gonflabila PVC.
Tocmai ce l-am epuizat pe cel original si nu stiu ce lipici e mai potrivit.
Multumesc.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Iul 2007, 11:30

din tristele experiente pe care le-am trait timp de aproape 2 ani cu jigodia de barca din PVC pot sa-ti spun asa:
1.lipiciul tre' sa fie unul elastic de genul prenandezului, erau niste variante si pe la Gipo, daca nu incearca de la Den Braven sau Bison;
2.materialul folosit pt. petice tre' sa fie cat mai aproape ca si compozitie cu materialul barcii. daca nu ai ceva similar musai sa cauti kit.uri de reparatii cu petice dedicate barcilor din pvc;
3.perioada de lipire e intre 1/2h si 7-8h dupa lipici. cauta sa tii presata (eventual cu o greutate) zona de lipit;
si 4: fara suparare iti recomand cu caldura sa scapi de ea cat poti de repede. e belea maxima pe capul pescarului. :D iti spune unul care si-a lichit "slepul" in vreo 8 locuri. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 18 Iul 2007, 07:10

Merci de raspuns Leba.
Ma astept inca sa primesc mai multe recomandari si mai specifica de genul.: ia cutare lipici de al cutare firma si ai scapat de belea.

Stai linistit ca o sa-mi iau curand o barca mai rezistenta doar ca deocamdata o am pe asta cu care " m-am facut" in urma unor afaceri incurcate si vreau s-o termin sau s-o fac cadou cuiva care s-o ia pentru plimbat pe lac cu iubita....
Pana atunci trag de ea cum pot.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 18 Iul 2007, 10:57

am mai spus de cateva ori : solutie de la Bison, chiar asta este un lipici pe baza de PvC merge de minune la astfel de barci
Obiectiv: 8,1 kg !

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 18 Iul 2007, 22:40

bison kit.e un prenadez de calitate mai buna.degresezi cu solvent peticul s ibarca,raschetezi cu un smirghel de granulatie medie,intinzi smacul pe ambele parti, IL LASI SA SE USUCE,si apoi aplici peticul.apoi il acoperi cu un prosop si il bati cu un ciocan.e gata.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Iul 2007, 10:10

Multam de sfaturi.
Fir Intins.
Mugur Dixit !

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 19 Iul 2007, 14:59

cu placere

Scrie răspuns