Lingurite GIPO argint masiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Lingurite GIPO argint masiv
Tac 10 gr ,felie pepene 12 gr! Info la 0722470177 ! Foto in sectiunea anunturi vanzari!
Re: Lingurite GIPO argint masiv
pe bune?
chiar nu mai e nici un moderator pe aici sa faca putina curatenie ... atat aici cat si la sectiunea spinning.
chiar nu mai e nici un moderator pe aici sa faca putina curatenie ... atat aici cat si la sectiunea spinning.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Corect! Vad ca a postat si mai sus, iar in ciuda sfaturilor....prolifereaza.anem scrie:pe bune?

Dar daca ereau de aur ?
-
- junior
tu vorbesti de curatenie si iti promovezi nalucile ?! mind you bussines! cei ce stiu despre ce e vorba au cumparat restul doar le admira pt ca prefer altceva probabil sau nu isi permit ! asta e! fiecare isi stie bugetul! iar pt domnul "ereau " din aur ma abtin! ori aveai manusi de box cind ai tastat ori e vorba de altceva!
...ai dreptate , era vorba de altcevavladciprianflavius scrie:...ori e vorba de altceva!
...e vorba de nesimtirea ta , in cazul in care ti s-a atras atentia sa nu mai postezi aiurea in topicuri care trateaza cu totul alte subiecte , inafara de "vanzarii"
...exista un regulament al acestui forum , dar se pare ca tu nu poti sa intelegi ce inseamna asta .
Prietene VCF,imi pare rau pt accidentul pe care l-ai avut in copilarie....loviturile la cap sint neplacute...old_radu scrie:...ai dreptate , era vorba de altcevavladciprianflavius scrie:...ori e vorba de altceva!
...e vorba de nesimtirea ta , in cazul in care ti s-a atras atentia sa nu mai postezi aiurea in topicuri care trateaza cu totul alte subiecte , inafara de "vanzarii"
...exista un regulament al acestui forum , dar se pare ca tu nu poti sa intelegi ce inseamna asta .
Incearca sa respecti oamenii (si regulile) de pe forumul asta...si nu mai trimite MP cu trivialitati....pt frustrati sint alte forumuri...si te rog lucrurile astea pe fata,nu pe la dos...
-
- junior
Nu stiam de regulament asa ca nu te umfla in pene ca p ..a in izmene! Sugestia a venit tot de la cineva de aici care m-a tot sunat si mi-a spus de forum! Am postat anuntul si cu asta basta! Nu stau pe acest site si cu atat mai putin pe forum ! Odata ce am postat nu am mai avut posibilitatea sa sterg si de aici toata neplacerea creata! Nu am de gand sa te jignesc ca nu ma intereseaza! Am anuntul postat la vanzari si cu asta basta! Multumit?!Iar daca vrei sa-mi spui ceva in fata iti stau la dispozitie cind doresti! Numarul il ai asa ca astept un semn! Nu te-am vazut la fel de vehement si fata de altii care isi fac reclama mascat la alte produse!
..aia nu ma injura pe privat, dragul meu roman..si in general au simtul umorului...iar limbajul de balta le ramine pe mal....in fine,succes...
-
- junior
dragul meu roman daca tot te-ai erijat in justitiar pe forumuri fa-ti treaba pana la capat nu te ineca precum "ti " la mal! asa e normal! success si tie!