lingurite de avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

florin1948
veteran
veteran

lingurite de avat

Mesaj de florin1948 » 06 Aug 2013, 11:43

Imagine
screenshot studio

Ca sa evit orice fel de comentarii rautacioase, declar pe proprie raspundere ca nu prind peste, nu le fac pentru pescuit , capetele sant din coca de faina iar paletele din staniol de la pachetele de tigari. Nu le-am bagat in priza, nu stiu cum bat la curent, dar sant frumoase si asta-i tot ce conteaza.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Adi G
veteran
veteran

Re: lingurite de avat

Mesaj de Adi G » 06 Aug 2013, 11:52

florin1948 scrie:Ca sa evit orice fel de comentarii rautacioase, declar pe proprie raspundere ca nu prind peste, nu le fac pentru pescuit , capetele sant din coca de faina iar paletele din staniol de la pachetele de tigari. Nu le-am bagat in priza, nu stiu cum bat la curent, dar sant frumoase si asta-i tot ce conteaza.
aiurea... nici macar frumoase nu-s! cica rosu ala sperie pestii al dreaq... prea colorate, prea sclipitoare... sigur nu prinde peste astea...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Aug 2013, 17:16

Daca faci referire cumva la discutia despre culoarea ancorelor,cred ca exagerezi un pic.Nu am spus ce zici tu,ci am spus doar ca mie nu-mi plac si mi-i se par intr-un anume fel.Ce nu am mai zis e faptul ca: totusi daca e sa le folosesc o fac doar pe naluci care au si ele aceeasi culoare.In rest nu vei vedea la mine ancore rosii in combinatie cu naluci chartoise,portocaliu,mov sau ce culori or mai fi.Nici chiar la cele albe.Oricum,aici in pozele astea nu culoarea ancorelor sau a nalucii le-a facut atractive ci altceva care din pacate nu se vede prea bine in poza.
Imagine
Imagine

ps:scuze de off,vanzare buna.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 06 Aug 2013, 17:59

Comentariul din postare era pentru unul care ma intreba cum "bat"pilkerele in curent. Nici macar n-a precizat despre ce curent era vorba.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Aug 2013, 18:20

Eu faceam referire la comentariul lui Adi.Dar daca nu avea legatura cu ce am zis eu,imi cer scuze. :wink:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 06 Aug 2013, 18:30

Ahaaa, de asta imi tot furai staniolu de la tigari...
Si vezi ca au facut babele plangere la politie ca le-ai furat margelele si nici macar nu le- ai tavalit o tzara prin boscheti :lol1:

Da linguritele...unde is ?

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 06 Aug 2013, 18:57

Ghenadie scrie:Ahaaa, de asta imi tot furai staniolu de la tigari...
Si vezi ca au facut babele plangere la politie ca le-ai furat margelele si nici macar nu le- ai tavalit o tzara prin boscheti :lol1:

Da linguritele...unde is ?
Minti, nu am furat staniolul de la tigarile tale, ca ce fumezi tu pute urat si alunga pestele. Am sutit staniolul de la trabucurile lui Borcea, ca e cubaneze si miros mishto ! Daca vrei sa vezi linguritele , uita-te pe spatele postarii ca le-am ascuns acolo. :P

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 06 Aug 2013, 19:06

Tzeapaaa, daca aveau staniol nici macar puortoricane nu sunt trabuccele lu borcea... Nici iz de cubaneze nu au...iar ti- ai furat-o.
Si doar ti-am zis sa asculti de aia mai tineri...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 07 Aug 2013, 05:50

Ghenadie scrie:Tzeapaaa, daca aveau staniol nici macar puortoricane nu sunt trabuccele lu borcea... Nici iz de cubaneze nu au...iar ti- ai furat-o.
Si doar ti-am zis sa asculti de aia mai tineri...
Old_radu , date la Ghenadie ca iar se ia de mine . D'ali , sari in ajutorul unui batran terorizat de un moldovean aciuiat pe plaiuri mioritice !!! Unde esti tu nea Gigi , sa-l pui la punct pe pustiul asta care se crede mare si tare !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Aug 2013, 12:25

SVF scrie:Eu faceam referire la comentariul lui Adi.Dar daca nu avea legatura cu ce am zis eu,imi cer scuze. :wink:
n-avea legatura... :lol: am glumit doar :respekt:

Scrie răspuns