line dancer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
line dancer
am descoperit pe ebay.com o chestie interesanta.e vorba de un mic dispozitiv denumit "linedancer", omologat de o firma americana.motto-ul lor e "makes every lure dance in the water".e de fapt o sarma cu o mica bucla ce se monteaza pe lanseta aproape de maner.pe acea bucla agatati firul in/dupa lansare.naluca(oricare ar fi ea) capata pe recuperare o miscare haotica indiferent de conditiile din apa.eu mi-am confectionat una dintr-o sarma mai dura si este extrem de eficienta.e o chestie nemaipomenita.practic puteti sa va aprovizionati numai cu chinezisme(in materie de naluci) si acea sarmulita face restul.cautati cu google "linedancer", confectionati-va cate una, testati-o si spuneti-mi ce impresie v-a facut.pt o sarma gasita pe jos si modelata cu un patent eu am avut rezultate spectaculoase,indeosebi la stiuci apatice.
www.linedancerinc.com
www.linedancerinc.com
Mi se pare clar ca uzeaza firul, atat la recuperare dar mai ales in drill cu un peshtan. De asemenea unghiul in care intra firul pe galet e aiurea. Incercati sa mulinati tinand cu mana firul in pozitia aia si vedeti ce socuri se simt in manivela. Probabil ca de-aici provine miscarea aia haotica, dar asta se poate obtine si altfel daca-i atat de eficienta 

-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Se poate face, zic eu, mai elegant dintr-un inel vechi de lanseta, din care e taiat un sector de 90 de grade sau mai mic iar miezul ceramic asigurat cu super-glue. Asta rezolva cu uzura firului, si poti rapid sa prinzi firul prin el sau sa il eliberezi , eventual cu o singura miscare eliberezi firul si rasucesti inelul in sus sa nu se agate la loc. Sau, la o telescopica, pliezi elementul de la cotor si il blochezi cu o pana
, apropiind primul inel de mulineta cat crezi ca e nevoie, obtii acelasi efect . Daca nu ati prins ideea din descriere, am sa fac eu niste incercari sa lamuresc problema 

Dupa cum am promis, am aprofundat poroblema si am descoperit ca defapt line-dancer asta nu e un accesoriu/echipament ci pur si simplu o tehnica
Cand vrei sa dai o evolutie mai "zbuciumata" nalucii apuci lanseta de deasupra mulinetei si tii firul apropiat de bat cu degetele. recuperezi 1-2-3 ture de manivela cu pauze intre ele, pe recuperare se transmit socuri in fir, naluca se misca haotic. Reglezi actiunea prin locul unde agati firul , mai aproape sau mai departe de mulineta. Concluzia? Am invatat ceva nou si nici nu-mi bat capul cu "accesoriul" propriu-zis
care mai mult incurca
Despre eficienta nu am idee, nu am termen de comparatie pentru ca in ziua aia nu am prins nimic la nici o naluca, in nici un loc si cu nici o tehnica.

Cand vrei sa dai o evolutie mai "zbuciumata" nalucii apuci lanseta de deasupra mulinetei si tii firul apropiat de bat cu degetele. recuperezi 1-2-3 ture de manivela cu pauze intre ele, pe recuperare se transmit socuri in fir, naluca se misca haotic. Reglezi actiunea prin locul unde agati firul , mai aproape sau mai departe de mulineta. Concluzia? Am invatat ceva nou si nici nu-mi bat capul cu "accesoriul" propriu-zis

Despre eficienta nu am idee, nu am termen de comparatie pentru ca in ziua aia nu am prins nimic la nici o naluca, in nici un loc si cu nici o tehnica.

-
- veteran