Liguri GIPO seria nou sau veche?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pescarbr
junior
junior

Re: Liguri GIPO seria nou sau veche?

Mesaj de pescarbr » 17 Noi 2014, 11:58

Daca nu ma insel, vechile linguri Gipo sunt de fapt lingurile Misu, acesta din urma fabricand pana in urma cu cativa ani pentru Gipo. Acum vinde pe cont propriu si, evident, nu le mai inscriptioneaza cu Gipo, ci cu propria sigla, adica Misu :)
Eu am si vechile Gipo si Misu, le-am comparat si nu am vazut diferente. Cele mai eficiente mi se par cele Dolinger.
NIHIL SINE DEO

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Noi 2014, 08:43

Cele din poze sunt modelele vechi, mai am si eu cateva de pe vremea cand lucram la ei, sunt niste linguri extraordinare cu care am prins foarte bine in special Dolinger-ul de 6 si 9 gr! Imi aduc aminte de o discutie pe care am avut-o cu Giusca despre aceste linguri si imi spunea ca el pescuieste o zi intreaga doar cu Dolinger-ul, iar eu sa pescuiesc cu toate tipurile de voblere si de gume ca imi da rusine :) .... cativa colegi s-au intrecut cu el si le-a dat mosu rusine doar cu o tabla :) (in delta bineinteles)!!!
Dupa parerea mea umila Berti mi se par extraordinare la fel si Misu doar ca la cel din urma sunt foarte scumpe!
P.S. Lingurile de la Gipo cu cat sunt mai coclite cu atat aduc capturi mai mari!

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 19 Noi 2014, 12:45

sorinB scrie:
stefanflorin scrie:

matritele nu au fost cumparate, chiar alea sunt:)
Dara erau de 8 si 10 gr ca de 9 gr nu se fac. ;)
Surpriza! Se fac!
Imagine
Este adevarat, acea bordura este mai "nefinisata" dar cred ca este vorba de calitatea "fierului", care este mai moale si la "presare" tinde sa inainteze o data cu lama

Scrie răspuns