As vrea sa stiu si eu o lanseta de 3lbs (de crap) cam cate grame poate lansa? Presupun ca actiunea in lbs se refera la cu totul altceva decat cea in grame. Daca cea in grame spune cam cat poate arunca cea in lbs n-am idee la ce se refera. 3 sau 3.5 lbs este cam 12kg...deci clar ca nu poti sa arunci cu nicovala
lbs vs grame la lansete
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran

lbs vs grame la lansete
Va salut,
As vrea sa stiu si eu o lanseta de 3lbs (de crap) cam cate grame poate lansa? Presupun ca actiunea in lbs se refera la cu totul altceva decat cea in grame. Daca cea in grame spune cam cat poate arunca cea in lbs n-am idee la ce se refera. 3 sau 3.5 lbs este cam 12kg...deci clar ca nu poti sa arunci cu nicovala
lbs se refera la rezistenta maxima a firului recomandat de producatorul acelei lansete...rezistenta ce nu trebuie depasita pentru a nu rupe lanseta.
deci daca te incadrezi in lbs-ul recomandat de producatorul lansetei,la o folosire corecta a lansetei respective,nu o vei putea rupe,se va rupe firul inainte.
deci daca te incadrezi in lbs-ul recomandat de producatorul lansetei,la o folosire corecta a lansetei respective,nu o vei putea rupe,se va rupe firul inainte.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Bogdan_Alex
- veteran

Michael, ramai pe rapitori, ca se vede treaba n-ai avut de a face vreodata cu o lanseta de crap!Michael scrie:lbs se refera la rezistenta maxima a firului recomandat de producatorul acelei lansete...rezistenta ce nu trebuie depasita pentru a nu rupe lanseta.
Cu lanseta de 3 lb poti arunca linistit 100-120 grame.
Ce sa cauti la crap cu fir de 3 lb?
La betele de crap daca scrie 3 lb inseamna ca 3lb (adica vreo 1350 grame) e greutatea necesara pentru a indoi la 90 grade varful lansetei asezata orizontal!
Oricum, ce cauta topicul asta aici, pe rapitor? Site-ul asta nu mai are moderatori?
- Bogdan_Alex
- veteran

Mihai,cu siguranta am sa raman pe rapitori si chiar nu am avut de-a face cu o lanseta de crap.Iti multumesc ca mi-ai atras atentia in felul tau caracteristic.MihaiV scrie: Michael, ramai pe rapitori, ca se vede treaba n-ai avut de a face vreodata cu o lanseta de crap!
Michael va recomanda Regulamentul forumului