Lansete Yamaga
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Lansete Yamaga
Va salut. Imi puteti spune ,va rog, ce serie de lansete de la Yamaga se preteaza cel mai bine pescuitului de salau la jiguri ? Ma intereseaza o lungime de 2,5m. aprox. undeva intre 9g+guma-17g+guma. Am acasa GONCS-832H si GONCS-862MH, de la GraphiteLeader. Se poate mai bine de atat ? Astept pareri si sfaturi. Multumesc mult. 

Re: Lansete Yamaga
Nu am , nu am folosit ... nu am cum sa te ajut 

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- andreisavin
- veteran
Daca ai cauta mai atent pe forum sigur ai gasi niste pareri.Dar e mai simplu sa deschizi inca un topic...
-
- senior
Am citit tot ce se putea , in principiu doream o comparatie intre ele , nu raspunsuri acide.Stima 

-
- senior
Rog moderatorii sa stearga topicul. Nu mai am intrebari.
- andreisavin
- veteran
Pe siteul lor gasesti curba de revenire si specificatii.Iti poti face o idee de acolo.
Ballistick 86M TZ/NANO. E modelul pe care eu il am si il recomand. Nu am pescuit cu modelele GL mentionate, deci nu pot emite pareri despre ele.carlos 1976 scrie:Va salut. Imi puteti spune ,va rog, ce serie de lansete de la Yamaga se preteaza cel mai bine pescuitului de salau la jiguri ? Ma intereseaza o lungime de 2,5m. aprox. undeva intre 9g+guma-17g+guma. Am acasa GONCS-832H si GONCS-862MH, de la GraphiteLeader. Se poate mai bine de atat ? Astept pareri si sfaturi. Multumesc mult.
Altfel, canalul youtube al YB are filme, inclusiv slo-mo, cu diferite modele si se poate vedea cum flexeaza cu diferite maimute. Foarte instructiv.
-
- senior
Multumesc @vgb...