as dori ceva pareri ale celor ce folosesc sportex-urile pentru dunare sau riuri mari- de la 2.70 m si 40 gr. in sus
care din cele ce se gasesc pe piata noastra este mai senzitiva(carat spin, carbofex,black stream, etc)
multumesc
lansete Sportex
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu as zice Black Stream 2,75m, 50-70 gr.
Si Carboflex e buna numai ca e putin cam grea, cea de 2,70m 55 gr. are 280gr, fata de 225 gr. cat are Black Stream...
Carat spin nu o cunosc...
Cate ceva despre BS s-a mai discutat si pe aici...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ack+stream
Numa' bine.
Si Carboflex e buna numai ca e putin cam grea, cea de 2,70m 55 gr. are 280gr, fata de 225 gr. cat are Black Stream...

Carat spin nu o cunosc...
Cate ceva despre BS s-a mai discutat si pe aici...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ack+stream
Numa' bine.
lansete Sportex
ma interesau alea mai scumpe, carat spin si twister, in idea ca sunt si mai senzitive, eu avind mina mai de ,, bumbac" si parca pe criza asta nu prea te mai tine cureaua sa faci experimente la 4-5 sute de roni
multumesc oricum celor care au raspuns, vreau ceva care sa transmita semnalul ,,tare", si cei care merg cu mine la pescuit nu se prea omoara cu salaul si nici cu achizitii de scule speciale pentru dintos, asa ca nu am la cine sa le vad si sa le incerc pe apa, ca in magazin toate sunt bune
black stream le-am vazut in magazin, sunt solide si de incredere, dar parca o tira mai grele si am avut mereu impresia ca este o lanseta de stiuca
oricum, pescarii adevarati prind si cu trestii, cei ca mine cauta lanseta minune
multumesc oricum celor care au raspuns, vreau ceva care sa transmita semnalul ,,tare", si cei care merg cu mine la pescuit nu se prea omoara cu salaul si nici cu achizitii de scule speciale pentru dintos, asa ca nu am la cine sa le vad si sa le incerc pe apa, ca in magazin toate sunt bune
black stream le-am vazut in magazin, sunt solide si de incredere, dar parca o tira mai grele si am avut mereu impresia ca este o lanseta de stiuca
oricum, pescarii adevarati prind si cu trestii, cei ca mine cauta lanseta minune