lansete shalau+stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lansete shalau+stiuca
salve. ma intereseaza doua lansete super low cost una de stiuca si una de salau, pt. pescuit mai mult din barca. buget 500 de lei pt ambele. Ce recomandati si daca e posibil sa iau ceva cat de cat decent in banii astia? multumax. 

Re: lansete shalau+stiuca
Okuma Luremania sau Energoteam Excalibur Spin pentru stiuca
-
- senior
Bokor spin de 7-25 gr si ai acoperit ambele specii. Sau daca vrei doua poti sa iei si una de 10-30 gr. Si-ti mai si raman bani.
- hegedusalin
- veteran
Daca pescuiesti pe o apa care tine ambele specii si intr-o partida vrei sa dai dupa amandoua ar trebuii sa cauti o lanseta care sa acopere ambele specii. Sa mergi la pescuind carand 2 lansete dupa tine e nasol. Cred ca ar fi util sa specifici pt ce ape le vrei si cam cu ce momeli vrei sa pescuiesti.
-
- veteran
Salut, pentru salau ar fi potrivita Shimano Nasci 210 M iar pentru stiuca Abu Garcia Vendetta 210.
- stefanflorin
- veteran
Si eu recomand clarus/compre MH.
-
- senior
Vezi ca Zvic tocmai a scos la vanzare niste lansete exact cam ce ti-ar trebui tie. Acuma...nu stiu ce ar insemna "superlowcost". Oricum, ce vinde el se incadreaza in bugetul pe care-l ai si sunt de calitate. Mai ales Premierul...e clar cam de stiuca.