Tudor
Lansete Sakura Trinis
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

- StefanDinu
- veteran

Am vorbit la Expo Aventuri cu baietii cu Kistler si cand am intrebat de Sakura au avut o parere nu tocmai buna, "se rup repede, am prieteni care au rupt cate 3-4 bucati" citat exact.
Nu stiu ce sa cred, am vazut si eu o Sakura Trinis 702 ml 2.13 si nu mi se pare asa de sensibila.
Sa fie vorba doar de contra-reclama?
Nu stiu ce sa cred, am vazut si eu o Sakura Trinis 702 ml 2.13 si nu mi se pare asa de sensibila.
Sa fie vorba doar de contra-reclama?
Eu am o Sakura Trinis MH de 6 ft, pana in 1 oz. Am lansat cu ea naluci mult peste maximul recomandat de producator, inclusiv slidere de 10 cm, sinking, 46 gr. Desi nu menajez lansetele cu care pescuiesc, n-am avut absolut nicio problema cu Sakura.
Imi place ca are un design ce seamana cu lansetele japoneze. Are componente de calitate, respectiv inele Fuji SIC, mandrina Fuji. In opinia mea isi merita banii (in jur de 150 Euro).
Imi place ca are un design ce seamana cu lansetele japoneze. Are componente de calitate, respectiv inele Fuji SIC, mandrina Fuji. In opinia mea isi merita banii (in jur de 150 Euro).
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Am pescuit la jig mai multe partide cu Sakura Trinis 702.Am tras de bat fara mila si s-a comportat impecabil.Mi s-a parut extrem de senzitiv si rezistent la efort.Mi-a placut mai mult decat Loomis-ul hotshot cu care pescuiam pana acum.Am si un Kistller Helim LTA 6'6'' dar inca n-am dat cu el.Dupa ce-l pescuiesc va spun care e diferenta.
-
andrei-ovidiu
- veteran