lansete ron thompson ...?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lansete ron thompson ...?
as vrea sa achizitionez 2 lansete ron thompson si anume Arezzo 2.10
15-40g si Montera 2.10 5-18g. As dori niste informatii suplimentare despre aceste lansete de la cei care le-au folosit sau le au in dotare. Multumesc.
15-40g si Montera 2.10 5-18g. As dori niste informatii suplimentare despre aceste lansete de la cei care le-au folosit sau le au in dotare. Multumesc.
-
- veteran
Parerea mea!!!!
Mai bine cauta prin magazinele Arow, modelele mai vechi , si anume Dynamic, sau Steelhead...cred ca se mai gasesc uitate pe undeva.... Merita mai mult , parerea mea, decit Montera. Eu am 3 bete Ron T. , luate prin anul 3 de facultate din Iasi...1996...., la preturi derizorii ..30-50$, si am tras de ele multi ani si inca sunt ok!
Mai bine cauta prin magazinele Arow, modelele mai vechi , si anume Dynamic, sau Steelhead...cred ca se mai gasesc uitate pe undeva.... Merita mai mult , parerea mea, decit Montera. Eu am 3 bete Ron T. , luate prin anul 3 de facultate din Iasi...1996...., la preturi derizorii ..30-50$, si am tras de ele multi ani si inca sunt ok!
- mihaimircea
- veteran
-
- senior
Am si eu un Montera
Multumit de el , am auzit ca s-ar rupe la imbinare dar inca nu am avut "norocul".
I-am taiat cca 8cm din cotor ca era prea lung si ma impac f bine cu el.
La pretul care il are e imposibil sa aiba inele SIC.
Am vrut sa scimb inelele la Cristian Ene dar a zis ca nu merita.
Personal daca as gasi un set de inele fuji le-as schimba singur ca batul arunca bine si greutati sub 5 gr.
Multumit de el , am auzit ca s-ar rupe la imbinare dar inca nu am avut "norocul".
I-am taiat cca 8cm din cotor ca era prea lung si ma impac f bine cu el.
La pretul care il are e imposibil sa aiba inele SIC.
Am vrut sa scimb inelele la Cristian Ene dar a zis ca nu merita.
Personal daca as gasi un set de inele fuji le-as schimba singur ca batul arunca bine si greutati sub 5 gr.
Gasesti aici ce te intereseaza: http://www.svendsen-sport.com/
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare