Lansete Pezon & Michel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Lansete Pezon & Michel
gunki kaze e mai extra-fast ca multe extra-fast-uri, lucreaza pe prima treime, dupa care e ranga si foarte conic.
Urasc atarnatorii!
Eu pescuiesc 99% la stiuca de pe mal, cu linguri (7-15g),jiguri (5-10g),voblere (7-15g) , daca ajung si in zona barajelori pe Olt acolo urca gramajul cam pe la 20 gr-e.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
M-am uitat la modelele street fishing si arata super...modelul de miner nu imi place in schimb modelul de miner de la gunki : kaze,hayashi,hi,yama imi place foarte mult e pe gustul meu,sint superbe si mai au si componente de calitate : inele si mandrina fuji etc,iar pretul este destul de ok. (parerea mea),din gama asta as alege ceva .
Se prea poate...Nu te contrazic. Eu am scris doar din ce imi aduc aminte de acum 2 ani de zile cand inca mai lucram la Energo. Oricum si la salau si la stiuca folosesc lansete extrem de rapide, de aia tind sa cred ca modelul ala mi s-a parut mai putin rapidstefanflorin scrie:gunki kaze e mai extra-fast ca multe extra-fast-uri, lucreaza pe prima treime, dupa care e ranga si foarte conic.

- stefanflorin
- veteran
arapaima scrie:Se prea poate...Nu te contrazic. Eu am scris doar din ce imi aduc aminte de acum 2 ani de zile cand inca mai lucram la Energo. Oricum si la salau si la stiuca folosesc lansete extrem de rapide, de aia tind sa cred ca modelul ala mi s-a parut mai putin rapidstefanflorin scrie:gunki kaze e mai extra-fast ca multe extra-fast-uri, lucreaza pe prima treime, dupa care e ranga si foarte conic.
Intr-adevar e mai bland pe varf, personal l-as folosi pe lacuri cu jiguri si eventual cu reactive pe rauri. Oricum din toata gama, asta mi s-a parut cel mai simpatic. Ala streetfishing e par, dar cam moderate-fast.
Urasc atarnatorii!
Hai baieti ca se poate ...cit mai multe pareri , impresii...sint binevenite.