Lansete peste 9'

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Noi 2011, 00:40

Pescuiesc in mare si rar cobor sub 9 ft , foarte rar . Insa nu am nevoie de extra fast , si nici senzitivitate !
Viteza de lucru ii mare fata de apa dulce , asa ca nu am nevoie de sensibilitati :D

Am dat cu Tenryu , insa Swat , nu Dragonu asta din link . Nu mi-o parut asa fast sa zic , si nici nu am stat sa caut cum ii data .
Insa de sensitiva ii :wink:

Astea de seabass cam toate is in regula , ii un sport care are cel putin tot atatia fani , daca nu mai multi ca bass de apa dulce , asa ca ii mare concurenta si betele is valorate ca atare .

Io am un Major Craft KG Evolution de 9,6 15-42 , da nu am lansat sub 15 nimic cu el . Ar merge ,pentru ca fata de ce astept io , ii la limita pentru vobler .

Banuiesc ca tre mers pe pipaite , insa cel putin la voblere ar cam fi trebuit sa existe in peisaj , para vad ca entuziastii castingului o sa faca pasu :D

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 02 Noi 2011, 09:30

M-am hotarat la un Legend Elite Salmon & Steelhead de 9.6, 1/4-3/4.
Cu St.Croix am mai pescuit, ce-i drept cu bete mai scurte de maxim 8 dar macar stiu pe ce-am pus mana.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 02 Noi 2011, 09:37

Mshad scrie:M-am hotarat la un Legend Elite Salmon & Steelhead de 9.6, 1/4-3/4.
Cu St.Croix am mai pescuit, ce-i drept cu bete mai scurte de maxim 8 dar macar stiu pe ce-am pus mana.
daca te-ai hotarat sa faci asta,mai bine iti iei blankul si ti-l montezi la un rodbuilder.poti pune cam orice componente pe el si tot iesi sub pretul de magazin de la noi...

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 02 Noi 2011, 11:30

M-am gandit si la varianta asta, oricum cu toate componentele ajung la aceelasi pret ca cel de producator, numai ca-s genul "comod" :D si e multa agitatie la constructia unei lansete :D
Prefer varianta simpla, mai ales ca am apelat la mongolu, si platesc doar pretul de pe site-ul producatorului.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 02 Noi 2011, 11:32

Mshad scrie:M-am gandit si la varianta asta, oricum cu toate componentele ajung la aceelasi pret ca cel de producator, numai ca-s genul "comod" :D si e multa agitatie la constructia unei lansete :D
Prefer varianta simpla, mai ales ca am apelat la mongolu, si platesc doar pretul de pe site-ul producatorului.
da...in conditiile astea,foarte bine ai facut :wink:

Scrie răspuns